Дяволски кости

(0 мнения)
-10%

Автор: Кати Райкс

12.00 лв. 10.80 лв.
изчерпана

Анотация

В една стара къща по време на ремонт водопроводчикът открива тайно мазе, в което има ужасяващи неща – обезглавено пиле, пера, кости, и други атрибути за окултни обреди. По същото време на брега на езерото водите изхвърлят обезглавено човешко тяло...

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Кати Райкс

АВТОР № 1 НА NEW YORK TIMES

 

Дяволски кости

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

TV хит:

FOX снима 6-ти сезон
на отличения с "EMI" сериал КОСТИ

 

bTV Cinema излъчва 1-ви сезон на сериала

 

 

Остросюжетният стил на Кати Райкс буквално реже до кокал. Внимавайте!

 

В една стара къща по време на ремонт водопроводчикът открива тайно мазе. В мрачната и влажна подземна стая има ужасяващи неща – обезглавено пиле, кости, казани, пера, мъниста и други атрибути за окултни обреди. А в центъра на този своеобразен олтар е поставен човешки череп.

По същото време на брега на близкото езеро водите изхвърлят обезглавено човешко тяло с изрязана на гърдите му сатанинска пентаграма.

Усетил изгодата за кариерата си, бившият проповедник и настоящ кандидат-сенатор Бойс Линго приписва престъпленията на секта, почитаща Дявола, и подклажда лов на вещици с гръмки речи пред всички медии.

Разследването е поверено на популярната доктор Темперанс Бренан. Находчивата специалистка по съдебномедицинска антропология се залавя за работа и постепенно навлиза в смъртоносния свят на сектите, почитащи сатаната, вуду и сантерия.

 

 

Кати Райкс е автор на бестселър поредицата „Кости”, преведена на над 30 езика. Тя е професор по антропология в университета в Северна Каролина, работи в Научната лаборатория по съдебна медицина, членува в борда на директорите на Академията по съдебна медицина и е режисьор на телевизионния сериал „Кости”, отличен с „ЕМИ” през 2009 година.

В сравнение с романтичните фантазии на повечето западни криминални трилър „майстори” за книгите на Кати Райкс са характерни реалните техники на действие, истинските методи и съвременната апаратура, съпътстващи всяко разследване.

Интригуващият й стил на писане и феноменалният успех на книгите й са резултат от отличната й подготовка и дългогодишния й опит в сферата на медицинската антропология.

 

 

 

Други книги от поредицата „Кости:

ПЕПЕЛ ОТ КОСТИ

206 КОСТИ

-10 % Дяволски кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана


-10 % Дяволски кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана
-10 % Дяволски кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Кати Райкс 10.80 лв. 12.00 лв.