Пепел от кости

(0 мнения)
-10%

Автор: Кати Райкс

12.00 лв. 10.80 лв.
изчерпана

Анотация

В река Де Прери витлото на една лодка закача неидентифициран труп. На брега в Дорвал е изхвърлено мъртво момиче с неизвестна самоличност. В река Лак де дьо Монтан изплуват нечии тленни останки…

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Кати Райкс

АВТОР № 1 НА NEW YORK TIMES

 

Пепел от кости

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

TV хит:

FOX снима 6-ти сезон
на отличения с "EMI" сериал КОСТИ

 

bTV Cinema излъчва 1-ви сезон на сериала

 

 

„Кати Райкс детронира Патриша Корнуел“ – USA Today

 

Последвайте Темперанс Бренан в разследването на
най
-заплетения и дълбоко личен случай в кариерата!

 

Миналото:

В малко канадско градче осемгодишната Темперанс и потайно момиче на име Еванджелин поставят началото на едно истинско приятелство.

Четири години по-късно Еванджелин изчезва, а леля й  отказва да обясни защо със странното оправдание: „Сега те са опасни“

 

Настоящето:

В река Де Прери витлото на една лодка закача неидентифициран труп. На брега в Дорвал е изхвърлено мъртво момиче с неизвестна самоличност. В  река Лак де дьо Монтан изплуват нечии тленни останки…

 

Натоварена със задачата да разкрие тайните, които крият костите на жертвите, Темпи няма представа, че този път пътуването й към истината изненадващо ще я отведе към нейното минало и към безследно изчезналата й приятелка Еванджелин.

 

 

Кати Райкс е автор на бестселър поредицата „Кости“, преведена на над 30 езика. Тя е професор по антропология в университета в Северна Каролина, работи в Научната лаборатория по съдебна медицина, членува в борда на директорите на Академията по съдебна медицина и е режисьор на телевизионния сериал „Кости“, отличен с „ЕМИ“ през 2009 година.

В сравнение с романтичните фантазии на повечето западни криминални трилър „майстори“ книгите на Кати Райкс се отличават с реалните техники на действие, истинските методи и съвременната апаратура, съпътстващи всяко разследване.

Интригуващият й стил на писане и феноменалният успех на книгите й са резултат от отличната й подготовка и дългогодишния й опит в сферата на медицинската антропология.

 

 

Други книги от поредицата „Кости“:

Дяволски кости

206 кости

 

-10 % Пепел от кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана


-10 % Пепел от кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана
-10 % Пепел от кости Кати Райкс 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Кати Райкс 10.80 лв. 12.00 лв.