Често задавани въпроси

 • Купих си книга с безплатно CD/ аудио онлайн. Как да го сваля?

  1. Щраквате върху бутон БОНУСИ.
  2. Намирате картинката със закупената от вас книга и щраквате върху нея.
  3. На появилата се страница има въпрос-парола за сваляне на файловете. Въпросът е съвсем лесен, например коя е 1-ва дума на 5-та страница.
  4. Попълвате отговора, като ползвате книгата и получавате достъп до линк за сваляне на съдържанието.
  5. Щраквате върху линка и натискате бутон SAVE.
  6. За да заема по-малко място и свалянето да е по-бързо, съдържанието на дисковете е компресирано. Разкомресирайте сваления от вас файл с широко разпространената програма WinRar. Аудиофайлът е готов за използване.
  Ако не разполагате с WinRar, можете да си свалите безплатна 40-дневна версия от http://www.win-rar.com/predownload.html и да си я инсталирате. Тя автоматично ще се отваря при щракване върху компресиран файл и ще ви предлага разкомпресиране (Extract).
 • Как да използвам промокод?
  Изберете книгите, които искате да закупите и ги добавете в кошницата си.
  Влезте в кошницата си и ще видите заглавията, които сте избрали и под тях сиво поле "ВЪВЕДИ ПРОМОКОД" с място за въвеждане на текст.
  Въведете вашия промокод, уверете се, че е правилен и натиснете тъмносивият бутон със знак %.
  Вашият промокод вече е въведен и може да видите отстъпката, отразена в крайната сума, която трябва да платите.
 • Мога ли да закупя книги с отстъпка във вашия офис?
  Не, в нашата редакция не разполагаме с екземпляри с цел продажба. Ако искате да закупите повече екземпляри от нашите книги, посетете някои от фирмените ни щандове.
 • Аз съм автор/илюстратор на книги, бих искал да работя с вас за издаване на книгите ми.
  Преди да ни изпратите ръкописа си, разгледайте подробно нашето портфолио и преценете дали книгата ви се вписва в нашата издателска политика. Ако сметнете, че отговорът е „да“, изпратете ни имейл на адрес submissions@soft-press.com с подробен синопсис на книгата ви и откъс по ваша преценка. Книгата ще бъде прегледана от наш редактор.
  Ще се свържем с вас само ако проявяваме издателски интерес към вашето предложение.
  Ако сте художник, приложете няколко илюстрации.
  Бъдете търпеливи!
 • Направих предварителна поръчка за книга, вече минаха два дни, но тя все още не е дошла. Какво се случва?
  Даваме възможност на верните си читатели първи да получат достъп до най-новите ни заглавия. "Предварителна поръчка" означава, че вие заявявате своя екземпляр от книгата още по време на производствения процес. Този процес трае между две и три седмици - в описанието на книгата, която сте избрали, има дата на излизане. Тя е ориентировъчна и за датата, на която ще получите своята книга. Точната дата на доставка зависи от вашия адрес и графика на куриерите. Издателство "Софтпрес" работи с куриерска фирма "Рапидо".