Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс

(0 мнения)
-10%

Автор: Adobe Press

24.95 лв. 22.46 лв.
изчерпана

Анотация

Това пълноцветно ръководство на Adobe разглежда новостите, основните и професионалните техники във Photoshop - най-добрата програма за редактиране на изображения в света. Съдържа съвети и техники, допълнителни упражнения и уроци стъпка по стъпка.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ADOBE PHOTOSHOP CS4

ОФИЦИАЛЕН УЧЕБЕН КУРС

 

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен
начин за усвояване на Adobe Photoshop CS4

 

Classroom in a Book - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe.

Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените им учебни зали и лаборатории.

 

14-те урока на Adobe Photoshop CS4 Официален учебен курс разглеждат основните и усъвършенстваните техники във Photoshop, която е най-добрата световна програма за редактиране на изображения. Научете се да ретуширате цифрови фотографии, да работите със слоеве и маски, да навигирате в работното пространство, да подготвяте изображенията за показване на екран или отпечатване и изследвайте най-новите функции. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и уроците стъпка по стъпка ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Photoshop.

 

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга
Програмата Adobe Photoshop CS4 (по възможност ползвайте Extended) за Windows или Mac OS. (Тази програма не е включена в CD.)

 

Включва CD с файлове - приложения към уроците и още много полезна информация.е разработил естествен метод за възстановяване на зрението чрез лесни упражнения за очите – без никакви допълнителни разходи, без скъпи уреди и прегледи, без манипулации.

-10 % Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс Adobe Press 24.95 лв. 22.46 лв. изчерпана


-10 % Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс Adobe Press 24.95 лв. 22.46 лв. изчерпана
-10 % Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс Adobe Press 24.95 лв. 22.46 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 18.00 лв. 20.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 26.96 лв. 29.95 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 31.50 лв. 35.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 31.50 лв. 35.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 22.50 лв. 25.00 лв.