Adobe Acrobat 6.0 Professional

(0 мнения)
-10%

Автор: Adobe Press

29.95 лв. 26.96 лв.
изчерпана

Анотация

Adobe Acrobat 6.0 Официален учебен курс съдържа двадесет урока. Книгата обхваща ключовите теми за изучаване на Adobe Acrobat и множество съвети и техники, които ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на програмата.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Създаване и работа с PDF файлове с
Adobe Acrobat 6.0 Professional
обхваща версии Standard и Professional

Лицензиран превод на Adobe® Acrobat® 6.0 Professional Classroom in a Book®

Официален учебен курс
Официално ръководство за самообучениe, съставено от специалистите на Adobe

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe® Acrobat® 6.0 Professional

Classroom in a Book® — световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи друга книга или програма за обучение — официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и изпробван в собствените учебни зали и лаборатории на Adobe.

Adobe Acrobat 6.0 Официален учебен курс съдържа двадесет урока. Книгата обхваща ключовите теми за изучаване на Adobe Acrobat и множество съвети и техники, които ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на програмата. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга
Самата програма Adobe Acrobat Professional, версия 6.0 за Windows® или Mac OS. (Тази програма не е включена в комплекта на книгата.)

Забележка : Официален учебен курс не замества документацията, техническата поддръжка, актуализациите или които и да са други предимства, които получавате като регистриран собственик на програмата Adobe Photoshop CS.

Включва CD с файлове към уроците.

" Официален учебен курс ви помага да извлечете максимума от Adobe Acrobat. Това е безценен учебен източник за усвояване на тази приложна програма на Adobe."
Брайън Рийз, Сертифициран преподавател по продукти на Adobe

Научете как да създадете PDF файлове от Microsoft Office програми и други популярни програми за създаване на оригинално съдържание, графични файлове и Web страници. Създайте мултимедийни и “диапозитивни” презентации; Преглеждайте и редактирайте PDF файлове. Добавете цифрови подписи и мерки за сигурност. Създайте PDF формуляри и много повече!

-10 % Adobe Acrobat 6.0 Professional Adobe Press 29.95 лв. 26.96 лв. изчерпана


-10 % Adobe Acrobat 6.0 Professional Adobe Press 29.95 лв. 26.96 лв. изчерпана
-10 % Adobe Acrobat 6.0 Professional Adobe Press 29.95 лв. 26.96 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 18.00 лв. 20.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 31.50 лв. 35.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 22.46 лв. 24.95 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 31.50 лв. 35.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Adobe Press 22.50 лв. 25.00 лв.