Мигрена и главоболие

(0 мнения)
-10%
7.99 лв. 7.19 лв.

Анотация

Главоболието е често срещано в днешно време. Понякога обаче то е с неясен произход. Настоящата книга ще ви помогне да откриете причините за вашето главоболие и ще ви научи как да контролирате симптомите и да спрете болката.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ЛИЧЕН ЛЕКАР
Мигрена и главоболие
Какво трябва да знаем за тях

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

 

Главоболието е често срещано в днешно време. Повечето пъти то продължава кратко време и се дължи на известна причина. Тези типове главоболие обикновено не са притеснителни за болния, тъй като причината за тях е явна. Понякога обаче главоболието е с неясен произход. За щастие, в повечето случаи то не е следствие на някакво голямо зло. Настоящата книга ще ви помогне да откриете причините за вашето главоболие и ще ви научи как да контролирате симптомите.

-10 % Мигрена и главоболие 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
-10 % Мигрена и главоболие 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
-10 % Мигрена и главоболие 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата