Как да избираме козметика

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

С експертните си познания и приятелско отношение магистър-фармацевт Надя Йорданова превежда читателя през лабиринта на козметиката и дава ценни професионални съвети за това как да четем етикетите на козметичните продукти, как да избираме най-подходящия продукт за своя тип кожа и кои са най-големите заблуди в света на козметиката.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Чистата и сияйна кожа е знак за красота и здраве. Светът на козметиката е не по-малко иновативен от този на  високите технологии и съвременният потребител често се оказва в ролята на Алиса, изгубена в лабиринт от обещания, реклами и непонятни наименования.
„Как да избираме козметика” е създадена, за да ни помогне да изглеждаме по най-добрия начин чрез изпитани практики за ежедневна грижа за кожата. 
С експертните си познания и приятелско отношение Надя Йорданова е готова да преведе читателите през лабиринта на козметиката и да ни даде ценни професионални съвети, сред които:
  • как да четем етикетите на козметичните продукти и да правим информиран избор;
  • как да разпознаваме и избягваме фалшивата козметика;
  • как да избираме най-подходящия продукт за своя тип кожа;
  • кои са най-често използваните съставки в козметиката и как работят;
  • кои са най-големите заблуди в света на козметиката.

Надя Йорданова е магистър-фармацевт, защитил c отличие дипломна работа в направление „Фapмaкoлoгия, тoкcикoлoгия и фapмaкoгнoзия” в Xaйдeлбepг, Германия. Интересът към козметиката и грима я вдъхновява да създаде популярния блог „Инфармация” – www.infarmaciq.com, място, където споделя впечатления, съвети и насоки за всички, които искат да са здрави и красиви. 
-10 % Как да избираме козметика Надя Йорданова 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Как да избираме козметика Надя Йорданова 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Как да избираме козметика Надя Йорданова 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана