Как да се преборим с влагата и мухъла

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

В тази книга ви предлагаме практични съвети за ремонт на повреди в следствие на влага и ви даваме пълна теоретична и практическа подготовка за ефективна хидроизолация на изби, стари къщи, бани, покриви и подове, външни и вътрешни стени.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

НАПРАВИ СИ САМ

Как да се преборим с влагата и  мухъла

стъпка по стъпка

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ ЗА ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИТЕ И БЕЗОПАСНА РАБОТА

 

Професионално изпълнение за всеки

 

Във всички строителни материали се съдържа вода. Строителните работи винаги са свързани с привнасянето на влага. Задържането на влагата е резултат от некачествено строителство или амортизация на строителните материали. Тя рано или късно води до повреди по вътрешните и външни стени на сградата.

В тази книга от поредицата „Направи си сам” ви предлагаме практични съвети за ремонт на повреди в следствие на влага и ви даваме пълна теоретична и практическа подготовка за ефективна хидроизолация на изби, стари къщи, бани, покриви и подове, външни и вътрешни стени. Всяка от представените ремонтни дейности е онагледена с богат снимков материал. Работните процеси са описани стъпка по стъпка и са придружени от препоръки за необходимите материали, инструменти и начина на работа с тях, времето, което трябва да отделите, и степента на трудност за осъществяването им.

 

Серията „Направи си сам” ви предоставя възможност сами да се погрижите професионално за дома си и да спестите пари и енергия.

 

-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Бернд Серексе 8.99 лв. 9.99 лв.