Как да се преборим с влагата и мухъла

(0 comments)
-10%
9.99 BGN 8.99 BGN
Out of stock

Summery

В тази книга ви предлагаме практични съвети за ремонт на повреди в следствие на влага и ви даваме пълна теоретична и практическа подготовка за ефективна хидроизолация на изби, стари къщи, бани, покриви и подове, външни и вътрешни стени.

INFORMATION

add to favorites

Share

More books in this genre

НАПРАВИ СИ САМ

Как да се преборим с влагата и  мухъла

стъпка по стъпка

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ ЗА ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИТЕ И БЕЗОПАСНА РАБОТА

 

Професионално изпълнение за всеки

 

Във всички строителни материали се съдържа вода. Строителните работи винаги са свързани с привнасянето на влага. Задържането на влагата е резултат от некачествено строителство или амортизация на строителните материали. Тя рано или късно води до повреди по вътрешните и външни стени на сградата.

В тази книга от поредицата „Направи си сам” ви предлагаме практични съвети за ремонт на повреди в следствие на влага и ви даваме пълна теоретична и практическа подготовка за ефективна хидроизолация на изби, стари къщи, бани, покриви и подове, външни и вътрешни стени. Всяка от представените ремонтни дейности е онагледена с богат снимков материал. Работните процеси са описани стъпка по стъпка и са придружени от препоръки за необходимите материали, инструменти и начина на работа с тях, времето, което трябва да отделите, и степента на трудност за осъществяването им.

 

Серията „Направи си сам” ви предоставя възможност сами да се погрижите професионално за дома си и да спестите пари и енергия.

 

-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock


-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock
-10 % Как да се преборим с влагата и мухъла Бернд Серексе 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Бернд Серексе 8.99 BGN 9.99 BGN