Професионален дизайн в рекламата

(1 мнение)
-10%
14.99 лв. 13.49 лв.
изчерпана

Анотация

Най-новото издание на този световен бестселър ви превръща в експерт по дизайн и предпечат.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Добре обмислените рекламни идеи
могат да се превърнат в ефективна реклама
само ако се оформят по такъв начин,
че клиентът да види точно това,
което искаме да му покажем.

– Дерек Майтс, президент на рекламна къща в Ню Йорк

Професионален дизайн
В РЕКЛАМАТА

Роджър С. Паркър

НАУЧЕТЕ КОЕ ВЪРШИ РАБОТА, КОЕ НЕ И ЗАЩО Е ТАКА.

Лесно можете да се сдобиете със софтуер за дизайн, но нима можете да си купите дизайнерски опит и професионализъм? Мощните възможности на вашата програма за предпечатна подготовка, могат само да ви затруднят, ако не знаете кога и къде да ги прилагате.

Професионален дизайн в рекламата ще ви превърне в експерт по дизайн и предпечат. Тя демонстрирапрофесионални техники за съчетаване на различните етапи от дизайна – типография, основни акценти, илюстрации, фотографии и цвят – за да постигнете ефекта, който желаете. Прилагайки тези умения, вие ще създадете впечатляващи каталози, брошури, реклами за вестници и списания, бланки и пликове за фирмена кореспонденция, визитни картички, резюмета – това, което ви се иска (или шефът го изисква). Тук ще намерите всичко – от изграждането на успешна рекламна стратегия, до създаването на макети.

Без значение дали използвате PC или Mac и независимо от това кой софтуер предпочитате, Професионален дизайн в рекламата е вашият необходим и дори задължителен творчески справочник.

За авторa
Роджър С. Паркър обучава занимаващите се с дизайн и предпечатна подготовка и е автор на 13 компютърни бестселъра. Той е работел като консултант, хонорован редактор и журналист, завеждал е отдел във вестник. Провеждал е семинари в Съединените Щати и Австралия, а понастоящем заема длъжността президент на The Write Word, рекламна агенция в Дувър, Ню Хемпшир.

Със всяко свое издание Професионален дизайн в рекламата продължава да превръща начинаещите дизайнери в професионалисти. Тук ще научите как:

  • Да насочвате погледа на читателя така, както желаете.
  • Да изберете шрифтове, които да “паснат” на документа ви и как да ги оразмерите и разположите по най-динамичния начин.
  • Да изберете подходящите илюстрации и фотографии и как да ги разположите на страницата, за да постигнете максимален ефект.
  • Да използвате възможностите на вашия софтуер, за да изградите свой дизайнерски стил
  • Да спестите време, пари и нежелани усложнения, когато си имате работа с бюрата за предпечатни услуги.
  • Да създадете впечатляващи бюлетини, реклами, брошури, заглавни части на бланки, листовки, бизнес доклади и много други!
  • Да вземете конструктивни и разумни решения относно бюрата за предпечатни услуги, цветните лазерни принтери и печатането с цветове.
-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана


-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
Louis Bonny Рейтинг
Здравейте! Имате ли нужда от спешен заем? имате лош кредит? можем да одобрим заем за вас без обезпечение, лош кредит, ние сме надежден сертифициран финансов институт одобряващи средства за всички видове проекти. Нашата кредитна / финансова оферта е при ниска лихва от 2% и продължителността на погасяването е много достъпен и удобен за клиента. Размерът / продължителността на кредита е по договаряне. Одобряваме финансиране в размер до 350 милиона долара в зависимост от естеството на бизнеса. Нашите услуги са надеждни и издръжливи, Свържете се с нас днес чрез ([email protected]) Вашият успех е наш приоритет. Най-добри пожелания! Whatsapp: +2349077216298 Режисьор: Луи Бони