Професионален дизайн в рекламата

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

Най-новото издание на този световен бестселър ви превръща в експерт по дизайн и предпечат.

INFORMATION

add to favorites

Share

Добре обмислените рекламни идеи
могат да се превърнат в ефективна реклама
само ако се оформят по такъв начин,
че клиентът да види точно това,
което искаме да му покажем.

– Дерек Майтс, президент на рекламна къща в Ню Йорк

Професионален дизайн
В РЕКЛАМАТА

Роджър С. Паркър

НАУЧЕТЕ КОЕ ВЪРШИ РАБОТА, КОЕ НЕ И ЗАЩО Е ТАКА.

Лесно можете да се сдобиете със софтуер за дизайн, но нима можете да си купите дизайнерски опит и професионализъм? Мощните възможности на вашата програма за предпечатна подготовка, могат само да ви затруднят, ако не знаете кога и къде да ги прилагате.

Професионален дизайн в рекламата ще ви превърне в експерт по дизайн и предпечат. Тя демонстрирапрофесионални техники за съчетаване на различните етапи от дизайна – типография, основни акценти, илюстрации, фотографии и цвят – за да постигнете ефекта, който желаете. Прилагайки тези умения, вие ще създадете впечатляващи каталози, брошури, реклами за вестници и списания, бланки и пликове за фирмена кореспонденция, визитни картички, резюмета – това, което ви се иска (или шефът го изисква). Тук ще намерите всичко – от изграждането на успешна рекламна стратегия, до създаването на макети.

Без значение дали използвате PC или Mac и независимо от това кой софтуер предпочитате, Професионален дизайн в рекламата е вашият необходим и дори задължителен творчески справочник.

За авторa
Роджър С. Паркър обучава занимаващите се с дизайн и предпечатна подготовка и е автор на 13 компютърни бестселъра. Той е работел като консултант, хонорован редактор и журналист, завеждал е отдел във вестник. Провеждал е семинари в Съединените Щати и Австралия, а понастоящем заема длъжността президент на The Write Word, рекламна агенция в Дувър, Ню Хемпшир.

Със всяко свое издание Професионален дизайн в рекламата продължава да превръща начинаещите дизайнери в професионалисти. Тук ще научите как:

  • Да насочвате погледа на читателя така, както желаете.
  • Да изберете шрифтове, които да “паснат” на документа ви и как да ги оразмерите и разположите по най-динамичния начин.
  • Да изберете подходящите илюстрации и фотографии и как да ги разположите на страницата, за да постигнете максимален ефект.
  • Да използвате възможностите на вашия софтуер, за да изградите свой дизайнерски стил
  • Да спестите време, пари и нежелани усложнения, когато си имате работа с бюрата за предпечатни услуги.
  • Да създадете впечатляващи бюлетини, реклами, брошури, заглавни части на бланки, листовки, бизнес доклади и много други!
  • Да вземете конструктивни и разумни решения относно бюрата за предпечатни услуги, цветните лазерни принтери и печатането с цветове.
-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock


-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Професионален дизайн в рекламата Роджър Паркър 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock