Убийство в хотел „Делфин“

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

1933 година, Англия. Госпожица Кити Ъндърхей се опитва да ръководи семейния хотел „Делфин“, докато полицията издирва опасен престъпник, тръгнал по следите на легендарен рубин. Нюхът и любопитството я въвличат в опасна игра, която разкрива истината за миналото на изчезналите й родители.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Уютна криминална мистерия в британски стил с капка романтика, която се чете на един дъх. Перфектна за читатели на Агата Кристи и Луиз Пени!

Англия, 1933 година.
Кити Ъндърхей е самостоятелна и модерна за времето си млада госпожица, която се гордее със семейното си съкровище: фамилния хотел „Делфин. Старинната сграда се издига близо до бруления от ветрове британски бряг, а животът край нея си тече, като че ли без времето да докосва изящната й фасада…
Докато един ден полицията намира труп, а няколко стаи на хотела се оказват претършувани неизвестно от кого. В градчето започва да се носи мълва, че някой издирва легендарен рубин, собственост на майката на Кити, изчезнала в хаоса по време на Първата световна война.
Скоро любопитството и непогрешимият нюх забъркват госпожица Ъндърхей в опасно разследване, в което й помага новоназначеният началник на охраната на хотела – бившият военен, капитан Матю Брайънт. На карта е заложено доброто име на хотела, а с всяка следваща стъпка Кити открива, че миналото на семейството й крие неподозирани тайни.  

Поредицата ни потапя в атмосферата на Англия отпреди близо 100 години и се превръща в пътешествие, с което читателят ще живее и към което ще се завръща дълго след като е стигнал до последната страница.

-10 % Убийство в хотел „Делфин“ Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата


-10 % Убийство в хотел „Делфин“ Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Убийство в хотел „Делфин“ Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Убийство в Eндърли Хол Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Убийство в театъра Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Убийство на дансинга Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.