Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн

(0 мнения)
-10%
20.00 лв. 18.00 лв.
изчерпана

Анотация

Tова пълноцветно ръководство за Web дизайнери разглежда начините за ползване на Photoshop 6 и ImageReady 3 за създаване на динамични и оптимизирани Web изображения.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ADOBE PHOTOSHOP 6.0 WEB ДИЗАЙН

с ImageReady 3 и GoLive 5

Adobe Photoshop е без съмнение индустриален стандарт и в областта на Web дизайна. С Photoshop 6 Adobe направи една от най-добрите актуализации на своята световна програма. Тъй като твърде малко специализирани книги разглеждат начините за ползване на Photoshop 6 и ImageReady 3 за създаване на динамични и оптимизирани Web изображения, дизайнерът Михаел Баумгарт се зае да създаде това пълноцветно ръководство по Photoshop 6 за Web дизайнери. Разбирайки, че много дизайнери днес ползват Photoshop съвместно със специализираната програма GoLive на Adobe за разработване на Web сайтове, той е включил полезни глави и за комбинирането на Photoshop, ImageReady и GoLive 5. Научете се с помощта на тази книга да работите по-професионално, за да посрещнете повишеното търсене на по-добре организирани и по-бързо зареждащи се Web сайтове.

Авторът Михаел Баумгарт показва по какъв най-добър начин могат да се ползват най-новите функции на тези програми. Ще научите техники за:

  • оптимизиране и избор на правилната компресия за изображенията
  • създаване на GIF анимации
  • работа с гарантирани за Web цветове
  • проектиране на навигационни елементи
  • проектиране за различни браузъри
  • прехвърляне на проекти в GoLive

Михаел Баумгарт е един от най-известните немски автори на книги за Web дизайн и настолна издателска дейност. Един от първите европейски дизайнери, възприели компютърното настолно издаване преди повече от десет години, през 1996 той направи преход към проектирането за Интернет. Неговите книги по дизайн са постоянни бестселъри.

-10 % Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн Михаел Баумгарт 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана


-10 % Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн Михаел Баумгарт 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана
-10 % Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн Михаел Баумгарт 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана