Adobe Flash CS3 Официален учебен курс

(0 мнения)
-10%
25.00 лв. 22.50 лв.
изчерпана

Анотация

В книгата ще разберете как да разработвате проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ОФИЦИАЛЕН УЧЕБЕН КУРС
Adobe FLASH CS3

Официалното ръководство за самообучение от Adobe Systems

 

Включва изучаване на Flash CS3 Standard и Professional и 17 учебни филма!

 

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash CS3

 

Classroom in a Book – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.

 

Единадесетте урока в „Adobe Flash CS3 Professional - Официален учебен курс” покриват ключовите умения при работа с Adobe Flash – най-разширената авторска среда за създаване на разнообразно интерактивно съдържание. Ще научите как да анимирате символи, да редактирате времедиаграмата, да работите със статичен и динамичен текст, да импортирате видео и звукови файлове и да персонализирате компоненти. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3, сред които са ActionScript 3.0 и импортирането на файлове от Illustrator. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Flash. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.

 

Разберете как да разработвате завладяващи проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Използвайте ActionScript 3.0, за да разширите функционалността на Flash.

 

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: самият софтуер Adobe Flash CS3 Professional за Windows или за Mac OS.

 

Включва CD с файлове към уроците и  учебни филми.

-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана
-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана
-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана