Чернова

(0 мнения)
-10%
17.00 лв. 15.30 лв.

Анотация

Майсторски изваян трилър за писател, внезапно изгубил ума си и погубил семейството си. Опитният детектив Райън Демарко познава лично издирвания и макар да се съмнява, че той е способен на подобна жестокост, е длъжен да го открие. Следователят затъва все по-дълбоко в мрачното разследване и рискува да се превърне в поредната жертва…
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Идеалното семейство. Идеалната къща. Идеалният живот. От тях вече няма и следа.

Краят на октомври е и в Северозападна Пенсилвания властва сезонът на мрачното настроение. Въздухът е сив и натежал от дъждовни пръски или замъглен от снежни вихрушки. Слънчевите дни са рядкост, летните магазинчета са затворени, голф игрищата са тихи като гробища, яхтените пристани са като оголени кости с потрошените си дъски. 
А от няколко дни в горите край езерото Уилхелм се крие и убиец – отчаян, въоръжен, объркан. Човек, внезапно изгубил ума си. Довчерашен герой за родното си градче, днес прочутият писател и университетски преподавател Томас Хюстън е обявен за изверг, избил цялото си семейство. 
Сержант Райън Демарко обаче е опитен детектив и познава лично издирвания беглец. И макар да се съмнява, че писателят е способен на подобна жестокост, е длъжен да го открие. 
Ако Хюстън е невинен, защо се крие от полицията? И какви улики по случая крие недовършеният ръкопис на новия му роман? Докато се бори със собствените си демони, Демарко затъва все по-дълбоко в мрачното разследване и рискува да се превърне в поредната жертва…
-10 % Чернова Рандал Силвис 17.00 лв. 15.30 лв. добави в кошницата
Рандал Силвис от многократно награждаван писател, сценарист и драматург (носител на престижната литературна награда Drue Heinz), чиито книги са преведени на повече от десет езика. Силвис е автор на многобройни романи, а есетата, статиите, поемите и разказите му са публикувани в списания като Discovery, The Writer, Prism International, Short Story International, Manoa и др.

-10 % Чернова Рандал Силвис 17.00 лв. 15.30 лв. добави в кошницата
-10 % Чернова Рандал Силвис 17.00 лв. 15.30 лв. добави в кошницата