Оптични илюзии

(1 мнение)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Истинско визуално шоу, което ще удиви малките читатели не само с интригуващи оптични илюзии, но и с разнообразни загадки от различни области на познанието. Книгата тренира въображението, пространственото мислене и способностите за концентрация.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Невероятно визуално шоу

Удивителни и образователни илюстрации

Невероятно визуално шоу с удивителни оптични илюзии! Можеш ли да вярваш на очите си? Кръгове, които стават все по-големи, стълби, които нямат край, млада жена, която внезапно остарява... Освен класически илюзии в тази книга ви очакват още много разнообразни загадки и зрителни измами: движещи се картини, смяна на перспективата и пъзели, които ще ви провокират и изумят. Oще в началото децата се запознават с устройството на окото и начина, по който функционира зрението, а всички загадки и илюзии са обяснени любопитно и достъпно.

 разгадайте над 40 зрителни илюзии, измами и загадки от различни области на познанието, които ще ви уверят, че първото впечатление често е погрешно!

 тренирайте въображението, пространственото си мислене и способностите си за концентрация!

 опознайте устройството на окото и начина, по който функционира човешкото зрение, чрез любопитни текстове и илюстрации, одобрени от международно признати детски специалисти!

 

 

-10 % Оптични илюзии 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Оптични илюзии 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Оптични илюзии 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
Светлана Мнева Рейтинг
Още при първото отваряне страниците започнаха да се разпадат. Книгата беше предвидена за подарък :(