Приказки за чуруликане

(0 мнения)
-10%
7.99 лв. 7.19 лв.

Анотация

Между страниците на „Приказки за чуруликане“ са кацнали различни птици, чиито песни и приключения ще оставят приятни спомени у деца и родители, а майсторството на Нели Маргаритова ще ги вдъхнови да рецитират с вдъхновение и обич стихчетата на различните истории.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Тази книжка разказва истории с жълти човки, рошави опашки и пухкави гушки.

В света на птиците децата ще открият отговорите на важни въпроси: как с мили думи можем да опитомим един стар морски вълк, колко важен е „светлият“ поглед върху тъмната страна на нещата, къде са скрити нотите, какво се случва в една детска градина, ако „малчуганите“ са големи колкото къщи и имат огнени езичета.
Ще срещнете храброто врабче Рош, влюбено в сивия цвят. Ще разберете как пеенето на три гласа е изобретено не от друг, а от хòра на триглавите ламѝчки. Едно славейче ще смае пойните птици с невероятно откритие, а жълтите папагали Ал и Ана ще пропеят сладко-сладко след дълго мълчание!
Накрая мерената реч ще се окаже толкова подходяща за чуруликане, че нищо чудно някой... чурулик-чурулик... да си попее тайно под юргана преди лягане.

 

Нели Маргаритова е един от най-разпознаваемите гласове в съвременната ни детска литература, известна на децата най-вече с книжката „Чудни приказки за порастване“. Пише както поезия, така и проза и с лекота създава светове, в които и децата, и техните родители се чувстват еднакво уютно. Нейни книги са номинирани за наградите „Перото“ и „Бисерче вълшебно“ и са част от втория каталог „Детски книги от България. Съвременни писатели и художници“, с който страната ни бе представена на Панаира на детската книга в Болоня.

-10 % Приказки за чуруликане Нели Маргаритова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
Нели Маргаритова е един от най-разпознаваемите гласове в съвременната ни детска литература. Пише както поезия, така и проза и с лекота създава светове, в които и децата, и техните родители се чувстват еднакво уютно. Нейни книги са номинирани за наградите „Перото“ и „Бисерче вълшебно“ и са част от втория каталог „Детски книги от България. Съвременни писатели и художници“, с който страната ни бе представена на Панаира на детската книга в Болоня.

-10 % Приказки за чуруликане Нели Маргаритова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
-10 % Приказки за чуруликане Нели Маргаритова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Нели Маргаритова 5.39 лв. 5.99 лв.