АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 4

(1 мнение)
-10%
75.00 лв. 67.50 лв.

Анотация

Четвъртият том е посветен на строежа, топографията, функциите и възрастовите особености на централната и периферната нервна система. Подробно са представени сетивните органи.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Р. Д. Синелников

Я. Р. Синелников

А. Я. Синелников

 

Атлас по анатомия на човека

НЕРВНА СИСТЕМА, СЕТИВНИ ОРГАНИ   Том 4

Под редакцията на проф. д-р Владимир Овчаров, дмн

 

Издаден за пръв път през 30-те години на миналия век, до момента „Атлас по анатомия на човека“ е претърпял 7 издания – богато илюстрирани, непрекъснато актуализирани и допълвани. Всички термини в него съответстват на последната Анатомична терминология – Terminologia anatomica. Преведен на всички основни езици, ползван от студенти на четири континента, този универсален атлас е един от най-популярните в света.

Четвъртият том е посветен на строежа, топографията, функциите и възрастовите особености на централната и периферната нервна система. Подробно са представени сетивните органи.  С цел да бъде максимално адаптиран към нуждите на българските студенти и с любезното съгласие на проф. А. Я. Синелников, този том включва единствено богат илюстративен материал, което превръща учебното помагало в класически атлас.

Препоръчва се за студенти в медицинските университети, за лекари и дентални медици от различни специалности.

 

Авторите – Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников, А. Я. Синелников – чийто професионален път е тясно преплетен със създаването и непрекъснатото обогатяване на атласа, са изтъкнати учени от световна величина в областта на анатомията. Последните издания се допълват и актуализират от Александър Синелников, доктор по медицина, доктор по философия, професор по анатомия и патология, директор на морфологичната лаборатория на Брадентонгската медицинска школа, Лейк Ери, САЩ.

Българското издание на атласа е под редакцията на акад. проф. д-р Владимир Овчаров, дмн, почетен ректор на Медицински университет – София, председател на Българската национална академия по медицина.

 

 

Настоящото издание е осъществено с финансовата подкрепа на СОФАРМА!

Животът е хубав, когато сме здрави!

 

Oт същата поредица:

АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА

Остеология, Артрология, МиологияТом 1

АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА

Спланхнология, Ендокринни жлези – Том 2

АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА

Ангиология, Лимфни органи – Том 3

 

-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 4 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 75.00 лв. 67.50 лв. добави в кошницата


-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 4 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 75.00 лв. 67.50 лв. добави в кошницата
-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 4 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 75.00 лв. 67.50 лв. добави в кошницата
Мария Рейтинг
Том 4 от поредицата атласи е непотребен! Сега съжалявам, че го закупих...Къде е текста в този атлас?! Като го купувах не обърнах внимание....Защо руският вариант на атласа том 4 е пълен с текст и таблици, а този има само картинки??? НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗЕН!

Книги от същия автор

-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 1 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 67.50 лв. 75.00 лв.
-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 2 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 67.50 лв. 75.00 лв.
-10 % АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА - Том 3 Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников 67.50 лв. 75.00 лв.