Маскарад

(0 мнения)
-10%
15.00 лв. 13.50 лв.
изчерпана

Анотация

Уникална като вампир и като човек Скайлар разследва кой избива млади вампири. Заедно с най-добрия си приятел Оливър тя пътува до Италия, за да издири единствения човек, който би могъл да й даде съвет – дядо й.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Мелиса де ла Круз

Маскарад

СИНЯ КРЪВ 2

 

 

Скайлър ван Алън започва собствено разследване на убийствата на млади вампири в елитната манхатънска гимназия „Дюшен“. С помощта на своя най-добър приятел – Оливър, тя се отправя на пътешествие до Италия, където се надява да открие единствения човек, който може да й помогне: нейния дядо. 

В същото време в Ню Йорк започва подготовката на уникалния по рода си Бал на Четиристотинте – специално тържествено събитие, на което присъстват само най-богатите, влиятелни и, разбира се, нечовешки представители на висшето общество.

Купонът след бала на синьокръвния елит се очертава като най-якото парти за учениците − все пак е организирано от капризната и своенравна Мими Форс.

Но се оказва, че зад маските на неразпознаваемите гости се таи откровение, което завинаги ще промени вампирската съдба.

Погледнете през очите на ученици, които тепърва се осъзнават като вампири със синя кръв. Вкусете от блясъка на Манхатън и мрака на една хилядолетна тайна.

 

 

Поредица „Синя кръв“

 

Книга 1 – Синя кръв

Книга 2 – Маскарад

 

 

www.bluebloodsbooks.com/

-10 % Маскарад Мелиса де ла Круз 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана


-10 % Маскарад Мелиса де ла Круз 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана
-10 % Маскарад Мелиса де ла Круз 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Мелиса де ла Круз 13.50 лв. 15.00 лв.