Серафина и изгубеното сърце

(1 мнение)
-10%
14.90 лв. 13.41 лв.

Анотация

Серафина се буди в мрак. Светът, който познава, си е отишъл завинаги. Приятелите й постъпват немислимо. Враговете са по-силни от всякога. Пазителката на „Билтмор“ отново повежда битка срещу древно зло, но този път залогът е огромен. Третата книга от поредицата за Серафина е по-мрачна, по-вълнуваща и по-неочаквана от всичко, което сте си представяли!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Бестселър поредица # 1 на New York Times

„Серафина и изгубеното сърце“ събира най-доброто от първите две книги в бестселър поредицата и го заплита с мистериозни решения и неочаквани обрати, за да изгради разтърсващ финал. – Deseret News

Серафина се буди в мрак. Светът, който познава, си е отишъл завинаги и вече нищо не е същото. Приятелите постъпват немислимо. Враговете са по-силни от всякога. Пазителката на „Билтмор“ отново повежда битка срещу древно зло, но този път залогът е не само имението. Фина рискува собствения си живот и всичко, което обича. Бурята идва.

Никога не сте срещали момиче като Серафина.

След победата над Мъжа с черния плащ и Стареца от гората Серафина получава всичко, за което е мечтала. Самотните мигове в мазето на „Билтмор“ отдавна са минало. Вече е част от дневния свят на имението, а нощем тича с майка си – пумата. В живота й има приятелства, има любов, има семейство.
Или е имало? До мига, в който отваря очи и вижда единствено мрак.
Не знае къде е, нито какво се е случило. И скоро разбира, че светът, който познава, си е отишъл завинаги. Старите приятели постъпват немислимо. Старите врагове са по-силни от всякога.
Към „Билтмор“ приижда мистериозна заплаха, сила без име, която носи нечувани бури, залива поляните с бесни порои и пали горите. Серафина трябва да открие истината за отминалите дни и да се научи да владее неподозирани сили.
За пореден път пазителката на „Билтмор“ повежда битка срещу могъщо и древно зло, но този път на карта е заложено не само имението. Фина рискува собствения си живот и всичко, което обича.
Бурята идва…

Робърт Бийти създава завладяваща поредица от детски романи с ярки и убедителни герои, в която мистерия, магия и исторически факти се смесват в едно вълнуващо и неустоимо цяло. Първата книга от трилогията – „Серафина и черният плащ“, печели престижната литературна награда Пат Конрой в категорията за детски книги и се превръща в бестселър на Amazon, Barnes & Noble и Publishers Weekly, а в класацията на New York Times се задържа повече от 60 седмици. През 2015 година става най-харесваната детска книгa в Goodreads.

Присъедини се към приключенията на Серафина! https://www.facebook.com/groups/serafinabg/
-10 % Серафина и изгубеното сърце Робърт Бийти 14.90 лв. 13.41 лв. добави в кошницата
Робърт Бийти живее в Ашвил, Северна Каролина, със съпругата и трите си дъщери. Вече е писател на пълен работен ден, но преди време се е занимавал с компютърни технологии и е един от пионерите на изчисленията в облак. Освен това е основател и бивш изпълнителен директор на Plex Systems и съосновател на www.beatty-robotics.com.

-10 % Серафина и изгубеното сърце Робърт Бийти 14.90 лв. 13.41 лв. добави в кошницата
-10 % Серафина и изгубеното сърце Робърт Бийти 14.90 лв. 13.41 лв. добави в кошницата
Мария Спасова Рейтинг
Обожавам книгите за Серафина. Автора е написал една наистина завладяваща история, която те кара да не спираш да четеш и да искаш още. По тази причина силно се надявам да преведете и четвъртата книга от поредицата, която излезе тази година.

Книги от същия автор

-10 % Серафина и магическият жезъл Робърт Бийти 13.41 лв. 14.90 лв.
-10 % Изчерпан продукт Робърт Бийти 13.41 лв. 14.90 лв.