Блог на СофтПрес

„Софтпрес“ финалист на Forbes Business Awards 2015

14 януари 2016 Издателството

На 7 януари списание Forbes Bulgaria обяви списъка с финалисти в тазгодишното пето юбилейно издание на конкурса Forbes Business Awards. На официална церемония на 12 януари списанието обяви кои са победителите във всяка категория и техните подгласници (II и III място).

Издателство „Софтпрес“ беше финалист в категорията „Качество на продуктите“. Голямата награда в тази категория отиде при технологичната компания „Телерик“, а на второ и трето място бяха отличени разработчикът на мобилен софтуер „Мобайл Системс“ и производителят на детски обувки „Колев и Колев“.

„Тази номинация означава много за нас. Тя е признание за усилията ни винаги да сме близо до нашите читатели, да отговаряме на техните високи очаквания и да издаваме книги за цялото семейство – споделя главният редактор Димитър Риков. – Целта ни е всяко наше издание да е като перла в семейната книжна съкровищница. Номинацията на Forbes именно в тази категория ни дава увереност, че работим на необходимото ниво. „

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, който се провежда в края на календарната година. Целта на наградите е да насърчат добрите бизнес практики, иновативност и предприемачески дух.