Блог на СофтПрес

Февруарски романтичен книгоскоп

11 февруари 2020 Издателството

Най-романтичният месец от годината изисква определена настройка и подготовка. И не говорим само за свещи и приятна атмосфера. Прочетете февруарския любовен книгоскоп, за да сте сигурни, че сте на една вълна с половинката.

 

Овен

Добре че тази година е високосна, защото ви дава един ден бонус за действие. В конкретния случай действията са свързани с търсене на хармония. Е, разбира се, и на някой и друг нов тоалет, с който да заблестите. И в двата случая не се нуждаете от цял ден, а от едва 5 секунди. Питайте Мел Робинс.

 

Телец

Този месец звездите нашепват да се отдадете на чувствата. Само внимавайте към какво и кого ги насочвате, за да не се забъркате в ситуация тип „Момичето преди“. Ако нещата станат напечени, затворете се вкъщи с хубава книга. Добре де – с хубава книга и много шоколад.

 

Близнаци

„Поставете личните си нужди на първо място“ – съветват астролозите. Въпросът е само да откриете на коя от многобройните ви личности са нуждите. През февруари повече от всякога напомняте на главната героиня от „Повярвай ми“ Клер и нейните многобройни игри. Добрата новина е, че вие не играете – просто сте себе си.

 

Рак

През февруари както си вървите назад, може да се сблъскате със стар приятел. Стискаме палци да е този, който преди пет години ви отмъкна втори том на Джон Вердън, защото този месец кармата работи във ваша полза и е време за реванш.

 

Лъв

Този февруари е време да обърнете внимание на себе си. Какво ще кажете за валентинка, адресирана до личният ви адрес? Няма нужда да страдате от предразсъдъци. Както казва Радостина А. Ангелова в „Афиши в огледалото“: „Любовта не е нито виновна, нито невинна. Тя само е“. Всъщност прилича доста на Лъв.

 

Дева

Пътят към идеалния живот за вас, мили Деви, прилича на „Дългият път към дома“ – 424 страници с обрати. Ще ви помогне много, ако откриете своя личен инспектор Гамаш. Ако нямате такъв до себе си, не се безпокойте – февруари е идеалният месец за запознанства с нови литературни и реални герои.

 

Везни

Малката пекарна в Бруклин“ би била идеалното място да избягате от гневните погледи на близките си, които – да си го кажем честно – напоследък са си заслужени. Ако не ви се тича през океана обаче, въоръжете се с някоя готварска книга и спретнете сладко изкушение за извинение.

 

Скорпион

Искате ли да знаете какъв ще е този месец за вас? Просто погледнете Лео ди Каприо, който също е Скорпион. Да, не спечели „Оскар“, но получи толкова фенска обич (да не споменаваме благодарностите от Брад Пит), че му запълниха мястото за съжаление. Ако се нуждаете от още вдъхновение, ще го намерите при адаша на Лео – „Леонардо да Винчи“. Нали знаеш, че Ди Каприо ще снима филм по книгата?

 

Стрелец

Преди катастрофата“ от един провален Свети Валентин се вземете в ръце, повикайте Вселената на помощ с „Е на квадрат“ и организирайте изненада за любимия човек. Само не се обърквайте – този път вместо на стрели заложете на вино и цветя. Комбинацията със страстта ви за пътешествия също няма да навреди.

 

Козирог

Мишел Обама е доказателството, че за Козирозите няма невъзможни неща. Припомнете си го в „Моята история“ и през този месец не се страхувайте да бутате с рогата всяко съмнение. Разбира се, може да бутнете и някое шоколадово суфле във фурната. Това гарантирано ще ви спечели обожанието на половинката. А нека не се лъжем – обожанието на другите е горивото в кръвта на всеки Козирог.

 

Водолей

Звездите препоръчват дигитален детокс – само не изключвайте компютъра, преди да сте прочели хороскопа докрай. Тук ли сте още? Добре. Тайната на щастието ви през този месец е да комбинирате дигиталното въздържание с реално предозиране. Вие решавате дали ще е с храна, книги или любов. От нас един джокер – можете да ги комбинирате, като се потопите с половинката в „Магията на пътешествията“.

Риби

Според астролозите щастливите числа за Рибите са 3 и 7, но книгоскопът казва, че е време за нови традиции. През февруари опитайте с „55“. Един убийствено напрегнат трилър е точно това, от което се нуждаете, за да се откъснете за малко от ежедневието. После можете да се върнете с нови сили към романтиката и нежните срещи. Половинката със сигурност ви познава добре и ви е подготвила подобаваща изненада за Свети Валентин.