Блог на СофтПрес

Месечен книгоскоп – януари 2020 г.

03 януари 2020 Издателството

Започваме годината с намигване и нова традиция – книжен хороскоп за всички представители на зодиака с чувство за хумор. Гарантираме, че споменатите в прогнозата книги са напълно реални. Останалото четете на собствена отговорност!

 

Овен

Упорито си блъскате главата в стената и най-накрая тя поддава (стената, не главата). Пред вас се отваря възможност за голям работен проект. Комбинацията от амбиция, упорство и съветите от „5-секундното правило“, които рецитирате сутрин, обед и вечер и превръщате в мантра, са формулата на успеха.

 

Телец

„Измамна светлина“ край София и „Мъртви води“ на запад от столицата са водещите новини в информационната емисия тези дни, но не бързайте да превключвате канала, защото има нещо и за вас. Януари е месец на промени и съобщават, че слагате край на лош навик – да не би да е дългият престой в банята?

 

Близнаци

Стягайте багажа! Стартирате годината с пътуване и много усмивки. Знаем, че във вас се борят две лица, но се опитайте да не претоварвате куфарите с дрехи за две тела. Разчитайте на „Магията на пътешествията“ за вдъхновение и насоки по време на път, а на вашите спътници може да подарите „Карта към теб“.  Ще им трябва.

 

Рак

Свикнали сте да вървите назад, но този път съдбата упорито ви бута напред. Правите плахи крачки с планове за „Утре“ – не сте свикнали с посоката, но значителни дози кафе и мисълта за „Малкото кафене в Копенхаген“, където ще се отбиете по време на предстоящата ваканция, правят чудеса и ви амбицират.

 

Лъв

Светът се върти около вас и е готов да ви поглези с нови възможности – повишение в работата, намаления по магазините, ваучер за спа уикенд. Вие обаче сте на друга вълна, защото една „Тайна с дъх на парфюм“ и ухание на гузна съвест излиза наяве. Спокойно, място за притеснение няма, защото ще ви бъде простено. Може да го отпразнувате с масаж и релаксиращ ден край „Басейнът“.

 

Дева

И през януари, както през останалите месеци от годината, пак сте прави – прави сте да спорите и успявате да намерите изход от стресова ситуация в началото на годината, прави сте и към края на месеца, докато стоите до „Полунощ в книжарница Блестящи идеи“, защото ви е обзело желание да харчите пари (за книги, разбира се). Само внимавайте да не сте „Последен в мрака“.

 

Везни

Балансът е утопия, която трудно постигате. След като през декември сте разтворили кесията и сте накупили подаръци за вас и вашите близки, януари в портмонето има основно ехо. Връщате се обратно в спестовен режим и фантазирате за бъдещето, докато черпите идеи „Как да спечелим от лотарията“.

 

Скорпион

В противовес на „Убийствено студена“ атмосферна вълна, за която говорят синоптиците, вашият януари е експлозия от емоции, а в края изпитвате единствено „Гордост и наслаждение“. Причината – създали сте отлични партньорства. Е, не е като да сте говорили с „Леонардо да Винчи“, но пък най-после сте убедили съседа да спре с ремонтите през почивните дни.

 

Стрелец

Забързан, активен и натоварен е вашият януари. „Красива мистерия“ е как ще изкарате до заплата заради големите разходи, които са се натрупали през декември, но пък компенсирате с безупречен „Личен стил“ и познания от „Детска академия за добри обноски“. Кой знае, може с тяхна помощ да си осигурите отсрочка за наема или малък аванс.

 

Козирог

Мотивация, хъс, целеустременост – както винаги покорявате върхове и сте готови да се изправите срещу всяко предизвикателство, което ви се изпречи, независимо дали изглежда като вечно недоволния ви шеф (разбирай, караконджул от „Български митични създания“), или като мнителната ви тъща/ свекърва (царицата на всички „Ледени феи“). Продължаваме напред!

 

Водолей

„Зелени смути рецепти“, „Йога за начинаещи“ и „Фън шуй“ – да сте дзен е вашата мисия този януари. Крайно време е да си вземете почивка и да се пуснете по течението, за да презаредите батериите и да обърнете внимание на здравето си. Отдайте се на домашен уют, но може би без да прекалявате със зелениите.

 

Риби

Креативни, дейни и работливи са Рибите този януари. Около лунното затъмнение лампичката им с идеи свети още по-ярко и на професионалната сцена те са във вихъра си – творят Магични мистерии, открили са формулата Как да станеш страхотен автор и дори когато им кажат Превърни водата в цвят, могат да го направят. Плувайте и дерзайте!