Блог на СофтПрес

(Р)еволюция в образованието: Софтпрес гостува на Digital Kidz 2

13 май 2015 Събития

Поканиха ни да вземем участие във второто издание на Digital KidZ, чиято тема ще бъде „Образование“. Програмата е пълна с интересни лекции за това как интернет ни предоставя инструменти и възможности да разширим компетенциите и уменията на децата си, докато играят и творят в свободното си време.

Специален гост и лектор на събитието – Теодоси Теодосиев – мъж на 2014г, номиниран за европейски граждани на 2015г.

Приехме поканата присърце. През целия ден на конференцията посетителите и участниците в нея ще получат достъп до специално подбрана селекция от заглавия на издателство „Софтпрес“, която отразява духа и идеите на конференцията. Сред заглавията ще откриете модерни и класически приказки, книжките от поредицата „Играй и учи с Angry Birds“, учебници за ранно чуждоезиково обучение, енциклопедии и други книги, които да привлекат интереса на децата към четенето 🙂 Повече за това ще научите от чудесната Вал Стоева от „Детски книги“.

Избрали сме и няколко страхотни заглавия за родители, сред които са и книгите на Тони Бюзан. Не пропускайте лекцията на Петър Шарков за мисловните карти.

Нашият комплимент към участниците ще е, че за всички, посетили Digital KidZ, Пролетният панаир на книгата ще започне два дни по-рано и книгите на щанда на Софтпрес ще се предлагат с 20% отстъпка.

Ще се видим в там!