Залезът на демокрацията

(0 мнения)
-10%

Автор: Глен Бек

16.99 лв. 15.29 лв.

Анотация

Подкрепен с множество доказателства, официални и разсекретени правителствени документи роман, който ще ви разтърси с художествено откровение за реална заплаха… За специалиста по връзки с обществеността Ноа Гарднър политиката е само работа, но неочаквана среща с потайната Моли Рос му отваря очите не просто за поредната световна конспирация, а за края на демокрацията като система на свободните хора.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

„Прозорецът на Овертон” е манипулативна техника, замислена да контролира живота, законите и бъдещето на всяка държава. Тя е начин за проследяване и тотално преобръщане на обществените нагласи. Така управляващите подменят актуалните теми на деня, неусетно легализират абсурдни идеи и държат в подчинение своите избиратели. Вече години наред...
За потомствения богаташ и специалист по връзки с обществеността Ноа Гарднър политиката е само работа – нещо, за което не прави грешката да се замисля. Но неочакваната среща с потайната Моли Рос му отваря очите не просто за поредната световна конспирация, а за края на демокрацията като система на свободните хора. И замесените в световния заговор са личности, на които е имал доверие, хора с положение... хора с пари. 
Подкрепен с множество доказателства, официални и разсекретени правителствени документи, романът ще ви разтърси с художествено откровение за заплаха, която не е художествена измислица.


Глен Бек е телевизионер, радиоводещ, политически коментатор, книгоиздател, продуцент, режисьор, предприемач и брилянтен визионер. Той е бестселър автор № 1 на 13 книги, а прозорливият му роман „Залезът на демокрацията” е на път да се превърне в мрачното пророческо откровение на нашия век.

Вечно актуален роман, обречен да е колкото противоречив, толкова и прозорлив! Без оглед на политическата ви ориентация, този хичкокски трилър ще ви накара да го прелиствате до среднощ.
Джеймс Ролинс, бестселър автор на Ню Йорк Таймс 

Пророческа творба. От години не съм чел толкова добър трилър.
Винс Флин, бестселър автор на Ню Йорк Таймс

Глен Бек знае как да ни изплаши с това, което предстои. Пригответе се да спите на запалена лампа. Няма да гледате на света по същия начин.
Брад Мелцер, бестселър автор на Ню Йорк Таймс

-10 % Залезът на демокрацията Глен Бек 16.99 лв. 15.29 лв. добави в кошницата


-10 % Залезът на демокрацията Глен Бек 16.99 лв. 15.29 лв. добави в кошницата
-10 % Залезът на демокрацията Глен Бек 16.99 лв. 15.29 лв. добави в кошницата