Огнената диря

(0 мнения)
-25.00 %
15.00 лв. 11.25 лв.
изчерпана

Анотация

След преломните събития в Манхам и разкриването на психопата убиец животът на Дейвид Хънтър се променя изцяло. Приел миналото си, за да има бъдеще, той се заема отново с това, което умее най-добре – разследване на убийства...

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Изключителният втори трилър на британския майстор Саймън Бекет

 

Огнената диря

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

 

След преломните събития в Манхам и разкриването на психопата убиец животът на Дейвид Хънтър се променя изцяло. Приел миналото си, за да има бъдеще, той се заема отново с това, което умее най-добре – разследване на убийства.

Като специалист по въпросите на смъртта, той е търсен в цял свят, а най-новото предизвикателство му отправя живописният остров Руна, близо до Шотландия.

Факт 1: обгорял труп в изоставена хижа, навярно самоубийство?
Факт 2: ужасяваща влакова катастрофа, работа на терористи;
Факт 3: настъпваща чудовищна буря откъсва острова от света;

След разследването на Дейвид става ясно, че краката и едната ръка на трупа са недокоснати от огъня. Къщата, в която е открит, не е изгоряла, а е леко засегната от пожара. Изводът – убийство.

Катастрофата се оказва всичко друго, но не и терористичен акт.

А попаднали в капана на бурята, без комуникация, местните жители разкриват своите мрачни тайни, най-страшната от които е убиец подпалвач, набелязал отдавна жертвите си.

Броят на загиналите, открити в различни опожарени сгради, расте, а единствено Дейвид Хънтър може да пресече огнената диря и да разкрие истината.

„Финалът е покъртителен и абсолютно непредвидим” – USA Today

 

 

Учител по испански, барабанист, разследващ журналист – Саймън Бекет е черпил житейски опит от различни сфери на живота, преди да приеме предизвикателството на перото и да нагази в дълбоките води на криминалния трилър. В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията – акции по залавяне на наркотрафиканти, обискиране на бордеи, престрелки и, най-вече, времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове.

Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер – Дейвид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика.

 

 

 

Хрониките на Дейвид Хънтър

Убийства в Манхам

Шепотът на мъртвите

Гробовни тайни

Кървави белези

 

 

-25.00 % Огнената диря Саймън Бекет 15.00 лв. 11.25 лв. изчерпана


-25.00 % Огнената диря Саймън Бекет 15.00 лв. 11.25 лв. изчерпана
-25.00 % Огнената диря Саймън Бекет 15.00 лв. 11.25 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-25.00 % Кървави белези Саймън Бекет 11.25 лв. 15.00 лв.
-25.00 % Мъртви води Саймън Бекет 13.49 лв. 17.99 лв.
-25.00 % Изчерпан продукт Саймън Бекет 11.25 лв. 15.00 лв.
-25.00 % Изчерпан продукт Саймън Бекет 11.25 лв. 15.00 лв.