Тайната на Вавилон

(0 мнения)
-10%

Автор: Уве Шомбург

16.99 лв. 15.29 лв.
изчерпана

Анотация

За Крис и фирмата му за транспорт на ценности настъпват тежки времена. В този момент клиент му предлага огромна сума, за да пренесе 20 глинени плочки с шумерски надписи и няколко древни кости. Лесна работа..., но по пътя се опитват да го застрелят.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Уве Шомбург

 

Тайната на Вавилон

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

 

Зрелищен сблъсък между Църквата и Науката в търсене на вечните отговори

 

За Крис и фирмата му за транспорт на ценности настъпват тежки времена. Клиентите намаляват, разходите растат, освен това се развихря и световната икономическа криза. В този момент най-старият му клиент предлага огромна сума, за да пренесе от Тоскана до Берлин дванайсет глинени плочки с шумерски надписи и няколко древни кости. Лесна работа... като изключим, че по пътя неколкократно се опитват да го застрелят.

Във Ватикана папа Бенедикт XVI започва да сънува един и същи пророчески сън, който го изпълва с ужас. И в мига, в който фанатичният предводител на непризнатия християнски орден Преторианците го моли за аудиенция, папата разбира, че кошмарът му се сбъдва. А на карта е заложена истинността на Библията и цялата християнска вяра.

В Еквадор, в известното с дълголетници селище Вилкабамба, фармакологичен концерн изследва растителното многообразие около селището, в което хората доживяват до сто и няколко години. Мечтата на алчния президент е да направи най-значимото откритие на века, на всяка цена. Без оглед на жертвите.

Попаднал в центъра на сблъсъка между религия и наука, Крис се превръща в беглец под чуждо име и провежда свое разследване. От дълбините на историята, изпод руините на Вавилон една тайна е на път да изплува и да разтърси съвремието ни, а костите и плочките са ключът към чудовищната истина.

-10 % Тайната на Вавилон Уве Шомбург 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана


-10 % Тайната на Вавилон Уве Шомбург 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана
-10 % Тайната на Вавилон Уве Шомбург 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана