Техники за емоционално освобождаване

(0 мнения)
-10%

Автор: Хорст Бенеш

10.00 лв. 9.00 лв.
изчерпана

Анотация

ТЕО е техника за САМОЛЕЧЕНИЕ чрез потупване на определени точки от тялото, която действа бързо и безболезнено и води до ефикасни резултати. Достатъчно е да усвоите метода и точките за масаж, и ще можете да пристъпите към лечение на проблема...

ИНФОРМАЦИЯ

  • Поредица: Други
  • Страници: 136
  • Дата на издаване: 08.03.2010
  • ISBN: 9789546858245
  • Размер: 140x200
  • Тегло: 0.172 кг
  • Наличност: Не
  • Категории: Спорт

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Хорст Бенеш

Техники за емоционално освобождаване

 

Главоболие, високо кръвно, стрес, любовна мъка, финансови грижи, обида, гняв, отчаяние, душевна болка – всичко, което ви тормози, предизвиква смущения и блокира протичането на енергията в тялото ви.

ТЕО е ефикасна техника за САМОЛЕЧЕНИЕ чрез потупване на определени точки от тялото, която действа бързо и безболезнено и води до изненадващи резултати. За целта се използват крайните точки на основните енергийни меридиани и се изговарят конкретни лечебни утвърждения.

Достатъчно е да усвоите основната рецепта и точките за масаж, изложени в книгата, и ще можете да пристъпите към 3-минутното лечение на всеки проблем, който ви прави несигурни, плахи или води до агресия или пристрастяване. Най-хубавото е, че с нея можете да помогнете и на близките и децата си – при остри болки, училищен стрес или отчаяние.

Книгата ви води стъпка по стъпка към усвояването на този невероятен метод и ви разкрива нови аспекти и възможности да се справяте самостоятелно с всякакви смущения в енергийната ви система.

 

В допълнение към техниката за емоционално освобождаване авторът предлага:

- дневник по метода ТЕО (EFT - Emotioanl Freedom Techniques)

- основна рецепта;

- скала за оценка на болката/неразположението.

 

Този метод е безотказен и при сценична треска, психологическа блокада при спортисти, страх от изпити, шокови състояния и мускулно пренапрежение.

-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана


-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана
-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана