Повярвай в себе си!

(0 мнения)
-10%

Автор: Луиз Хей

15.00 лв. 13.50 лв.
изчерпана

Анотация

Ако искаме да променим живота си, е добре да се научим да говорим и мислим позитивно, необходимо е да повярваме в себе си!

ИНФОРМАЦИЯ

  • Поредица: Други
  • Страници: 96
  • Цветни страници
  • Дата на издаване: 10.12.2009
  • ISBN: 9789546857439
  • Размер: 140x180
  • Тегло: 0.28 кг
  • Наличност: Не
  • Категории: Подаръчни книги

добави в любими

сподели

Луиз Хей

Повярвай в себе си!

Как утвържденията променят живота

Луксозно цветно издание, твърди корици, CD

 

„Днес е нов ден. Днес полагате началото на своя нов щастлив и пълноценен живот. Днес отваряте границите на съзнанието си. Днес ще научите тайната на живота. Можете да го промените, можете да го направите по-добър. Инструментите за промяната са у вас. Това са вашите мисли и утвърждения.

В тази книга ще ви запозная с ползата от позитивните утвърждения и ще ви науча как да ги използвате, за да подобрите живота си. Утвърждениe е всичко, което казвате или мислите. Много от казаните и мислени от нас неща имат негативен характер и им липсва градивна сила.  Ако искаме да променим живота си, е добре да се научим да говорим и мислим позитивно, необходимо е да повярваме в себе си!“

 

Луиз Хей

 

В тази изящна и наситена с полезна информация книга с аудиодиск Луиз Хей ще ви помогне да повярвате в себе си и да подобрите всеки аспект в своя живот чрез правилното използване на утвърждения.

Авторката обяснява, че всяка ваша мисъл, всяка ваша дума е утвърждение. Дори вътрешният ви диалог е поток от утвърждения. Чрез утвържденията вие и само вие създавате подходящите за вашия успех ситуации. Възпитанието и начинът ви на мислене, които сте възприели още като дете, в някои случаи ви помагат много. Но в други - част от вашите вярвания силно ограничават способността ви да сътворявате нещата, които желаете.

Обръщайте внимание на всички свои мисли, за да избегнете онези от тях, които ще създадат нежелани и негативни преживявания.

Щом видите и чуете как Луиз обсъжда теми като здраве, материално благосъстояние, творчество, любов, прошка, професионален успех и самоуважение, ще се убедите в силата на утвържденията, които водят до успешни резултати във всички сфери на живота ви.

В края на книгата ще сте в състояние да кажете гордо: „Аз мога, аз вярвам в себе си!“ и да поемете по радостния и щастлив житейски път, който заслужавате.

Включва аудио CD с утвърждения

 

Луиз Хей е преподавател и лектор по метафизика, както и автор на много бестселъри. Книгите й са преведени на 26 езика и се продават в 35 страни по света. От началото на своята кариера през 1981 г. Луиз Хей е помогнала на милиони хора да разкрият и използват своя вътрешен потенциал и творческата си енергия за личностно израстване и самолечение. Луиз Хей е основател и председател на „Хей Хауз“, издателска къща, разпространяваща книги, аудио-, видео дискове, които допринасят за изцелението на планетата. Можете да посетите личния сайт на авторката на адрес: ЦВЕТОВЕ НА ЩАСТИЕТО И ЧИСЛА НА КЪСМЕТА

-10 % Повярвай в себе си! Луиз Хей 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана


-10 % Повярвай в себе си! Луиз Хей 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана
-10 % Повярвай в себе си! Луиз Хей 15.00 лв. 13.50 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Луиз Хей 13.50 лв. 15.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Луиз Хей 16.20 лв. 18.00 лв.
-54 % Изчерпан продукт Луиз Хей 7.00 лв. 15.00 лв.