Цифрова фотография с Photoshop CS4

(0 мнения)
-10%

Автор: Скот Келби

38.00 лв. 34.20 лв.
изчерпана

Анотация

Скот Келби, най-продаваният автор за Photoshop на всички времена, издига своя бестселър на още по-високо ниво, разкривайки най-новите, важни и вълнуващи техники за версия CS4 за цифрови фотографи.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Скот Келби - Главен редактор на списание Photoshop User

Цифрова фотография с Photoshop CS4

 

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА УДИВИТЕЛНАТА НОВА ВЕРСИЯ НА КНИГАТА ЗА PHOTOSHOP, КОЯТО ПРЕСТЪПВА ВСИЧКИ ПРАВИЛА?

 

Скот Келби, най-продаваният автор за Photoshop на всички времена, издига своя бестселър на още по-високо ниво, разкривайки най-новите, важни и вълнуващи техники за версия CS4 за цифрови фотографи.

 

Значително обновената книга, спечелила множество награди и счупила всички рекорди по продаваемост, прави за цифровите фотографи нещо, което никога досега не е правено - „хваща бика за рогата” и ви показва точно как се правят нещата. Тук няма купища теория, не се мъчите със собствени настройки и не е необходимо да си представяте какво трябва да направите. Вместо това Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, прилагани от най-добрите цифрови фотографи. Нещо повече - казва ви точно и вярно какви настройки да ползвате, кога да ги ползвате и защо. Не случайно всички издания на тази книга се ползват като официално учебно помагало в курсовете по фотография в колежите и университетите навсякъде по света.

 

НАУЧЕТЕ КАК ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПРАВЯТ ТОВА
Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да ползват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси и проблеми. Именно те са разгледани в тази книга. Ще научите:

 

 • Техники за изостряне, ползвани на практика от спецовете

 • Професионални тайни за бързо коригиране на най-честите проблеми при цифровите снимки

 • Настройки за разпечатки от принтера, съответстващи точно на изображението от екрана

 • Цяла глава как да обработвате HDR изображения

 • Как да усвоите до съвършенство новия интерфейс на CS4 и функциите за работния процес

 • Как да коригирате цветово всяка фотография, без да се изпотявате

 • Как да обработвате снимки от цифров фотоапарат във формат RAW в CS4

 • Професионални тайни за ретуширане на портрети

 • Как да постигнете реално автоматизиране на работата си

 • Как да покажете работата си като професионалист

 • Похвати и трикове за рязко повишаване на вашата производителност

 

Освен това Скот е включил и специална бонусна глава, описваща неговия собствен работен процес със CS4 - от начало до край. Ако се занимавате с цифрова фотография и сте готови да научите "триковете на занаята" - същите, които водещите професионалисти ползват в своята работа за корекции, редактиране, изостряне, ретуширане и представяне на готовите изображения пред клиенти и друга аудитория, то държите в ръцете си книгата, която ви трябва.

 

Скот Келби е главен редактор и издател на списание Photoshop User, президент на Националната асоциация на професионалистите, работещи с Photoshop (NAPP), директор по учебните въпроси за семинарните прояви на Adobe по Photoshop, както и един от водещите лектори в САЩ днес. Скот е награждаван автор на повече от 50 книги за Photoshop, цифрови изображения и технологии. През последните четири години той е автор номер 1 на бестселъри по компютърна и технологична литература във всички категории. Някои от другите му заглавия включват бестселърите Photoshop Down & Dirty Tricks, The Photoshop Channels Book, Photoshop Classic Effects и The Digital Photography Book, vols 1 & 2. Неговият ясен и изчистен стил за поднасяне на учебния материал стъпка по стъпка превръща изучаването на Photoshop в удоволствие.

 

-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS4 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана


-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS4 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана
-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS4 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 34.20 лв. 38.00 лв.