Тайните на хипнозата

(1 мнение)
-10%
10.00 лв. 9.00 лв.
изчерпана

Анотация

В примери от своята успешна практика Иво Величков ни разкрива способността на всеки от нас да се справи с помощта на хипнозата с вредни навици, непреодолими страхове и самоунищожителни модели на поведение.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ТАЙНИТЕ на ХИПНОЗАТА

Иво ВЕЛИЧКОВ

 

Хипнозата е състояние на контролиран транс.

Това е ментален феномен, присъщ на всеки от нас.

Да навлезеш в транс означава да излезеш от границите на нормалното възприятие, да направиш невалидни законите на познатия ни свят.

Трансът е неразделна част от функционирането на нашата психика и ни дава пряк достъп до недостъпни в нормалното състояние на съзнанието ни феномени.

 

Иво Величков увлекателно и нагледно ни въвежда в историята на хипнозата, сравнява различните хипнотични подходи и ни предлага конкретни техники за въвеждане в транс. В примери от своята успешна практика той разкрива способността на всеки от нас да се справи с помощта на хипнозата с вредни навици, непреодолими страхове и самоунищожителни модели на поведение.

В практическата си част книгата съдържа примерни текстове за въвеждане и извеждане в хипноза и за задълбочаване на хипнотичния транс.

Изданието е предназначена за широк кръг читатели и специалисти.

 

Иво Величков е сертифициран хипнотерапевт с успешна професионална реализация във Великобритания и България и основател на Българската асоциация по хипноза. Книгата му „The Secrets of Hypnosis“ завоюва голям успех на Лондонския панаир на книгата, а дисковете му с хипнотични сеанси се радват на огромна популярност във Великобритания и САЩ. У нас придобива известност с телевизионното си предаване „Хипнотизаторът” по bTV.

 

-10 % Тайните на хипнозата Иво Величков 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана


-10 % Тайните на хипнозата Иво Величков 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана
-10 % Тайните на хипнозата Иво Величков 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана
Ана Рейтинг
Любезно отношение при поръчката, бърза доставка ! Нямам търпение да започна да чета книгата. Благодаря.