Звезди и планети

(0 мнения)
-10%
7.99 лв. 7.19 лв.
изчерпана

Анотация

Научете повече за съседните планети в Слънчевата система, за нашата галактика и за тайните отвъд нея. Открийте какво представляват планетите, звездите, кометите, черните дупки, галактиките, астронавтите и космическите пътешественици.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Енциклопедия на младия откривател

Звезди и планети

 

Направете вълнуващо пътешествие в дебрите на вселената. Научете повече за  съседните планети в Слънчевата система, за нашата галактика и за тайните отвъд нея. Открийте какво представляват планетите, звездите, кометите, черните дупки, галактиките, астронавтите и космическите пътешественици. Надникнете в бъдещето, за да видите вероятните междузвездни кораби, и открийте дали е възможно човечеството да основе колонии на чужди планети.

 

Д-р Майк Голдсмит следва философия на времето и пространството в университета „Кийли”, Великобритания, където защитава докторска степен по астрофизика. Автор на повече от 20 книги за деца, той печели два пъти научната награда „Авентис”.

Крис Мур е художник илюстратор в сферата на технологиите и науката, печелил много награди. Негово дело са илюстрациите на кориците на десетки книги и списания.

 

С какво са по-различни Енциклопедиите на младия откривател?

Това са богато илюстровани детски енциклопедии със специално подбрани уеб сайтове, които ще ви отведат по-нататък в интересуваща ви тема по забавен и информативен начин. Можете да откриете връзки към всички препоръчани интернет препратки, публикувани в книгата.

Сайтовете, описани в тази книга, се обновяват редовно и вие винаги ще можете да намерите актуални връзки към тях или към други подходящи сайтове.

 

Безплатно сваляне на изображения

Можете безплатно да сваляте избрани картинки от интернет препратки, публикувани в книгата.

 

Трябва ли да имам интернет, за да използвам книгата?

Съвсем не. Тази енциклопедия е чудесна сама по себе си и е забележителен източник на информация.

 

БОНУС: ВРЪЗКИ В ИНТЕРНЕТ

 

-10 % Звезди и планети Д-р Майк Голдсмит, Крис Мур 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана
-10 % Звезди и планети Д-р Майк Голдсмит, Крис Мур 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана
-10 % Звезди и планети Д-р Майк Голдсмит, Крис Мур 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана