Как да спечелиш в бизнеса за 90 секунди

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Независимо дали сте служител, мениджър, предприемач или продавач, вашият успех зависи от това, колко добре установявате взаимоотношения с хората. Това умение се усвоява и никой не може да ви научи по-добре от Никълъс Бутман.

ИНФОРМАЦИЯ

 • Поредица: Други
 • Страници: 248
 • Дата на издаване: 24.02.2009
 • ISBN: 9789546856883
 • Размер: 130x200
 • Тегло: 0.245 кг
 • Наличност: Не
 • Категории: Приложна психология

добави в любими

сподели

Приложна психология

КАК ДА СПЕЧЕЛИШ В БИЗНЕСА За 90 СЕКУНДИ

 

 • Система за моментално установяване на добри взаимоотношения
 • Постигане на съгласие с четирите типа характери в бизнеса
 • Психологически похвати за реализиране на всяка бизнес възможност

 

ТАЗИ КНИГА ЩЕ НАПРАВИ ПО-СИЛЕН ВСЕКИ, КОЙТО Я ПРОЧЕТЕ

 

Независимо дали сте служител, мениджър, предприемач или продавач, вашият успех зависи от това, колко добре установявате  взаимоотношения с хората. Това не е вроден талант, а умение, което се усвоява, и никой не може да ви научи по-добре от Никълъс Бутман. Неговата система за моментално разбирателство в света на бизнеса ще ви научи как да правите зашеметяващо първо впечатление чрез изражението на лицето, езика на тялото, начина на мислене и гласа. Ще усвоите как, след като очаровате вашия събеседник за по-малко от 90 секунди, да превърнете новото запознанство в дълготрайно сътрудничество, реализирайки максимално всяка бизнес възможност.

 

Изпълнена с психологически похвати и упражнения, полезни при всички видове срещи и взаимоотношения, тази книга води директно към успех.

 

„Гениалната система на Никълъс Бутман гарантира, че още през първите 90 секунди от срещата ще започнете да общувате като със стар доверен приятел. Но тя не спира дотук. Разкрива как да печелите доверие и авторитет, за да достигнете бързо до съгласие във ваша полза.”

Алън Грийнбърг, Bear Stearns

 

„Успехът в бизнеса зависи от умението ефективно да предавате вашите послания. Бутмън ви учи как става това, предлагайки съвети за всичко – от облеклото до създаването на презентация, която наистина мотивира.”

Матю Бишоп, The Economist

 

ЗА АВТОРА:
Работейки като фотограф за AT&T, Revlon, Coca-Cola и Bell, Никълъс Бутман открил, че успехът зависи от умението да се улавят чувствата на другите за секунди и да се постига разбирателство. Това стартирало новата му кариера в невролингвистичното програмиране. В момента той преподава умения за вербална и невербална комуникация в Харвард и в други водещи университети. Всяка от неговите книги се продава в над 150 000 тираж. Неговата уеб страница е  www.nicholasbootman.com

 

 

 

-10 % Как да спечелиш в бизнеса за 90 секунди Никълъс Бутман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Как да спечелиш в бизнеса за 90 секунди Никълъс Бутман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Как да спечелиш в бизнеса за 90 секунди Никълъс Бутман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Никълъс Бутман 8.99 лв. 9.99 лв.