Здраве по естествен път

(0 мнения)
-10%
10.00 лв. 9.00 лв.
изчерпана

Анотация

Авторите са учени-практици и последователи на Болотов. Опирайки се на клетъчната теория на украинския учен, разработват свой „Закон на здравето”. Спазвайки препоръките им, можете така да засилите имунитета си, че да станете недосегаеми за болестите!

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ИЗЛЕКУВАЙ САМ СЕБЕ СИ

Здраве по естествен пътЛечение без лекарства

  • Ферменти и природни антибиотици
  • Жива и мъртва вода
  • Солта като основа на живот
  • Движение вместо лекарства

 

Академик Борис Болотов е учен, химик, физик, биолог, човек с широк мироглед, автор на над 600 патентовани открития и изобретения, доказали на практика своята почти неправдоподобна ефективност. Болотов може да бъде наречен основоположник на медицината на бъдещето – медицина, побеждаваща рака, диабета, инфаркта и други болести, които днес се считат за неизлечими.

 

Лариса и Глеб Погожеви са учени-практици и последователи на Болотов. Като се опират на клетъчната теория на украинския учен, те разработват свой собствен „Закон на здравето”. Спазвайки техните препоръки, можете така да засилите имунитета си, че да станете напълно недосегаеми за болестите!

 

В книгата ще намерите рецепти за различните видове оцет на Болотов, които могат да ви помогнат да се излекувате от много болести и недъзи. Също тук е представена ефективна методика за масаж. Ще можете да прочетете множество съвети и препоръки за използването на природните антибиотици и друга ценна информация.

 

Всяка отделна глава на тази книга е откритие, всяка страница съдържа надежда, а всяка дума – полза.

 

-10 % Здраве по естествен път Лариса и Глеб Погожеви 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана


-10 % Здраве по естествен път Лариса и Глеб Погожеви 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана
-10 % Здраве по естествен път Лариса и Глеб Погожеви 10.00 лв. 9.00 лв. изчерпана