Тайнствени явления

(0 мнения)
-10%
12.00 лв. 10.80 лв.
изчерпана

Анотация

Дали паралелно на нашия свят съществува друга реалност? Авторът документира факти и феномени, които доказват, че реалността е много повече от това, което познаваме! След като прочетете тази книга, нищо няма да ви изглежда невъзможно!

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

TOP SECRET – непубликувани факти

Тайнствени явления

 

 

След като прочетете тази книга, нищо няма да ви изглежда невъзможно!

 

Дали паралелно на нашия свят съществува друга реалност? Хартвиг Хаусдорф документира умопомрачителни факти и феномени – повечето от последните години – които доказват, че реалността е много повече от това, което познаваме!

 

Авторът ни предлага сензационен снимков материал, илюстриращ невероятните явления, събрани в тази книга: местности с обратна гравитация, тайнствени светещи кълба с интелигентно поведение, фотографирани мисли и спомени, спонтанно преминаване в друго пространство и време и внезапното и напълно необяснимо изчезване на хора и кораби. За всички тези и още много други мистерии Хаусдорф привежда конкретни данни, имена, градове, дори точен час на събитието.

 

Х. Хаусдорф е един от най-известните изследователи на мистериите на новото време, като придобива особена популярност с откриването на китайските пирамиди. Книгите му са преведени на 14 езика, между които китайски и японски.
В САЩ той въвежда понятието „китайския Розуел”.

 

 

-10 % Тайнствени явления Хартвиг Хаусдорф 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана


-10 % Тайнствени явления Хартвиг Хаусдорф 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана
-10 % Тайнствени явления Хартвиг Хаусдорф 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана