Лицето ни разкрива болестите

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

С помощта на този наръчник ще научите за състоянието на вътрешните органи и общото състояние на събеседника. Погледнете в огледалото и си поставете диагноза.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Курт Тепервайн
Лицето ни разкрива болестите

Патофизиогномия

 

Как да откриваме заболявания и предразположения по външни белези
 

Ако искаме да разберем какво е здравословното състояние на един човек, опитният поглед може да открие повече, отколкото продължителната диагностика с апаратура. Всеки от нас е в състояние да усвои и развие подобен „диагностичен поглед”.

 

С помощта на този наръчник ще се научите да четете по очите, кожата, челото, устните, ушите, зъбите и езика състоянието на вътрешните органи и общото състояние на събеседника. Погледнете в огледалото и си поставете диагноза.

 

За автора:

Курт Тепервайн е роден през 1932 г. в Германия и прави успешна кариера на бизнесмен и консултант. На 40-годишна възраст се оттегля от активния икономически живот, за да се превърне в лечител и учен в областта на причините за възникването на болестите и страданията. Преподава в различни чуждестранни университети, доцент е в Международната Академия за духовни науки в Лихтенщайн, защитава докторска степен и става професор по психология. През 1997 г. е отличен за цялостното си творчество с „Първата немска награда за езотерика“.

Издал е повече от 55 книги, преведени на много езици. Първата му книга на български език е “Самоизцеление“ от издателство “Софтпрес“.

-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Курт Тепервайн 7.20 лв. 8.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Курт Тепервайн 10.80 лв. 12.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Курт Тепервайн 9.00 лв. 10.00 лв.