Силата на твоята душа

(0 мнения)
-10%

Автор: Джон Холанд

12.00 лв. 10.80 лв.
изчерпана

Анотация

Тази книга ще ви разкрие как да установите връзка с една от най-мощните сили във Вселената -собствената ви душа! Стъпка по стъпка ще разберете как отново да развиете вродените си духовни способности, с чиято помощ ще водите щастлив и пълноценен живот

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

СИЛАТА НА ТВОЯТА ДУША

Вътрешна мъдрост за външния свят

 

Тази увлекателна книга ще ви разкрие как да установите връзка с една от най-мощните сили във Вселената - собствената ви душа! Стъпка по стъпка ще разберете как отново да развиете вродените си духовни способности, с чиято помощ ще разгърнете пълния си потенциал и ще водите щастлив и пълноценен живот. Всеки трябва да е готов да прекрачи естествените си граници и да потърси понятни отговори на някой от неразбираемите въпроси в живота.

„Силата на твоята душа” е една от онези книги, които ще променят живота ви. Тя е невероятно пътешествие, което ще разкрие колко специални и неповторими сте в действителност.

 

Предложените от автора практически упражнения и техники ще ви покажат:

  • как да вземате решения с помощта на интуицията и сетивата на душата
  • как да разкриете и използвате скритите си заложби
  • как да лекувате себе си и другите чрез духовната енергия
  • как да отстраните психологическите и духовни блокажи в себе си
  • как да разкриете и да се свържете с истинската си божествена същност
  • как сте свързани с всички хора и си влияете взаимно
  • как да се освободите от миналото, да не се притеснявате за бъдещето
  • как да намалите стреса и напрежението в ежедневието си
  • как да укрепите тялото, ума и душата си

 

„Не бързайте да прелиствате страниците на живота си, насладете му се и ценете всеки миг. Позволете на душата си да преживее колкото се може повече по отредения ви път. Оставете я да ви помогне да изживеете живота си пълноценно, със смелост и страст, за да не се окаже накрая, че животът е ръководил вас, а не вие – него!”

Джон Холанд

 

Джон Холанд е световноизвестен медиум и преподавател, който провежда лекции, демонстрации и сеанси с частни клиенти. Той развива способностите си повече от 20 години. Посветил е живота си на личното си развитие, което го вдъхновява да учи другите как отново да се свържат с всичките си вродени духовни способности и да установят връзка с неограничените си възможности.

Джон е участвал в предавания на Историческия канал, A&E, Неразкрити загадки, посветени са му многобройни статии, а гласът му редовно звучи по радиостанции в целия свят. Автор е на бестселърите “Роден със знание” и “Психичен навигатор”.За повече информация относно Джон, график на участията му и практическите семинари, които води, или ако искате да се абонирате за безплатния ни електронен бюлетин, посетете: www.JohnHolland.com

 

-10 % Силата на твоята душа Джон Холанд 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана


-10 % Силата на твоята душа Джон Холанд 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана
-10 % Силата на твоята душа Джон Холанд 12.00 лв. 10.80 лв. изчерпана