Йога за всеки – практическа енциклопедия

(0 мнения)
-10%

Автор: Джуди Смит

22.00 лв. 19.80 лв.
изчерпана

Анотация

Тази книга е въведение в йога – като философия и система – построена върху асани (пози) и упражнения за постигане на хармония в тялото, ума и духа. Предложени са и лечебни упражнения, които ще ви помогнат при различни заболявания.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

ПРАКТИЧЕСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ

ЙОГА ЗА ВСЕКИ

 Упражнения за здраво тяло, силен дух и устойчива психика

 

  • Богато илюстриран справочник с над 400 цветни фотографии, показващи всяка поза стъпка по стъпка
  • Ръководството е одобрено от световноизвестния йога-гуру Б.К.С. Айенгар

 

Тази книга е въведение в йога – като философия и система – построена върху асани (пози) и упражнения за постигане на хармония в тялото, ума и духа. Асаните са градирани и групирани по удобен начин според трудността им и са специално подбрани за начинаещи и средно напреднали.

 

Втората част на книгата е посветена на тренировките – от прости 10-минутни до над 1 час на ден. Тук ще намерите и лечебни упражнения, които ще ви помогнат при различни заболявания и често срещани проблеми, като главоболие, болки в гърба, артрит и болки в ставите. Специална секция обяснява имената на позите.

 

Когато започнете да практикувате Йога редовно, ще бъдете удивени колко бързо тялото ви ще се отърси от сковаността и напрежението, които са го ограничавали – а това води до чудесно усещане на освободеност и добруване. Класическите пози в ръководството забавят дишането и го правят по-дълбоко, дават възможност на енергията да тече свободно и карат тялото да се чувства добре, като същевременно отпускат и успокояват ума.

 

Книгата е изключително лесна за четене и с нейна помощ много скоро ще се почувствате по-силни, по-концентрирани и с повишен тонус на цялото тяло.

 

Полезен самоучител за практикуване у дома

 

-10 % Йога за всеки – практическа енциклопедия Джуди Смит 22.00 лв. 19.80 лв. изчерпана


-10 % Йога за всеки – практическа енциклопедия Джуди Смит 22.00 лв. 19.80 лв. изчерпана
-10 % Йога за всеки – практическа енциклопедия Джуди Смит 22.00 лв. 19.80 лв. изчерпана