Наука и технологии

(0 мнения)
-10%
7.99 лв. 7.19 лв.
изчерпана

Анотация

„Наука и технологии” е петата книга от поредицата „Илюстрована историческа енциклопедия на света” и е изключително интересно и обогатяващо знанията четиво за цялото семейство. Тя e незаменимо помагало в учебния процес.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Илюстрована Историческа ЕНЦИКЛОПЕДИЯ на света

НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ

 

  • Как научните открития променят начина ни на живот?

  • Кои са великите учени и изобретатели на различните епохи?

  • Какви технологии се развиват в древността и в модерния свят?

 

Рядко се замисляме колко бързо се променя светът около нас и колко по-различен е бил животът само преди сто години. Знаете ли, че без научните изследвания, нямаше да разполагаме с онези удобства, с които дотолкова сме свикнали в ежедневието си, че почти не забелязваме: телефоните, компютрите, автомобилите, лекарствата и дори дрехите от изкуствени материи?

В действителност всичко това е резултат от дълъг процес, започнал много отдавна. Какви технологии са използвали древните римляни за своите съоръжения и пътища, много от които се използват и днес? Кой древен учен е предполагал съществуването на атомите? Как се стига до теорията за еволюцията и какво представлява ДНК? Къде се заражда индустриалната революция и какво е бъдещето на космическите изследвания?

 

С книгата „Наука и технологии” ще ви помогнем да намерите отговор на тези и на много други интригуващи въпроси. А за да бъде четенето вълнуващо и полезно преживяване, ние ви предлагаме още:

  • Над 200 цветни илюстрации и снимки
  • Специални карета с допълнителна информация за изобретенията и за личностите, занимаващи се с наука
  • Хронологични таблици с най-важните дати и събития

 

„Наука и технологии” е петата книга от поредицата „Илюстрована историческа енциклопедия на света” и е изключително интересно и обогатяващо знанията четиво за цялото семейство. Тя e незаменимо помагало в учебния процес, при изработването на проекти или презентации на историческа тематика.

 

-10 % Наука и технологии Джон Фарндън 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана


-10 % Наука и технологии Джон Фарндън 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана
-10 % Наука и технологии Джон Фарндън 7.99 лв. 7.19 лв. изчерпана