Пълна психодиагностика на човека

(0 мнения)
-10%
14.90 лв. 13.41 лв.
изчерпана

Анотация

Психодиагностиката е един от най-интересните проблеми в психологията. В книгата ще разберете как да разчитате психиката и как да определяте темперамента и характера на човека: ПО НЕГОВИЯ ВЪНШЕН ВИД, ЧРЕЗ ТЕСТОВЕ, С ПОМОЩА НА АСТРОЛОГИЯ И ИМЕНОЛОГИЯ.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Приложна психология

Пълна психодиагностика на човека

 

РАЗЧИТАНЕ НА ПСИХИКАТА И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕМПЕРАМЕНТА И ХАРАКТЕРА НА ВСЕКИ ЧОВЕК:

  • ПО НЕГОВИЯ ВЪНШЕН ВИД
  • ЧРЕЗ ТЕСТОВЕ
  • С ПОМОЩА НА АСТРОЛОГИЯ И ИМЕНОЛОГИЯ

 

Психодиагностиката на човека е един от най-интересните и най-важните проблеми в психологията. В това издание авторът описва особеностите и признаците на различните типове темперамент, представя конкретни методики във вид на тестове за определяне на характерологичните черти на личността, разглежда древните учения за характера: астрология, именология, физиогномика и възможностите за съвременното им използване.

Познаването на същността на темперамента, умението да се определи грамотно неговия тип, както и познаването на психологическите свойства на личността (характера, способности, мотивация, насоченост и др.) са важни не само за педагога, училищния или практическия психолог. Това са умения, необходими както за ръководителите на фирми и мениджъри, така и за всички, които желаят да опознаят бързо човека срещу тях. Те ще им помогнат при общуването по време на работа, за самоконтрол на поведението, за правилно възприемане и разбиране на другите хора, за познаването на индивидуалните си психологически качества и възможности, както и за адекватна оценка на себе си и останалите.

 

Книгата е предназначена за всички, които се интересуват от проблемите на психологията на характера и психодиагностичните методи.

 

Анатолий Василиевич Батаршев е доктор на психологическите науки, заслужил педагог-психолог, професор, почетен член на Международната академия на психологическите науки, на Международната академия на науките по педагогическото образование, на Балтийската педагогическа академия и на Академията по психология, предприемачество и мениджмънт. Автор е на книги по въпросите за приемствеността на обучението в общообразователните и професионалните училища, по психология на личността и общуването.

 

-10 % Пълна психодиагностика на човека Анатолий Батаршев 14.90 лв. 13.41 лв. изчерпана


-10 % Пълна психодиагностика на човека Анатолий Батаршев 14.90 лв. 13.41 лв. изчерпана
-10 % Пълна психодиагностика на човека Анатолий Батаршев 14.90 лв. 13.41 лв. изчерпана