Цифрова фотография с Photoshop CS3

(0 мнения)
-10%

Автор: Скот Келби

38.00 лв. 34.20 лв.
изчерпана

Анотация

Скот Келби, най-продаваният автор на книги за Photoshop в днешно време, отново издига тази книга на още по-високо ниво, като разкрива най-актуалните, важни и вълнуващи техники за Photoshop CS3 за цифрови фотографи.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Скот Келби - Главен редактор на списание Photoshop User

Цифрова фотография с Photoshop CS3

 

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА УДИВИТЕЛНАТА НОВА ВЕРСИЯ НА КНИГАТА ЗА PHOTOSHOP, КОЯТО ПРЕСТЪПВА ВСИЧКИ ПРАВИЛА?

 

Скот Келби, най-продаваният автор на книги за Photoshop в днешно време, отново издига тази книга на още по-високо ниво, като разкрива най-актуалните, важни и вълнуващи техники за Photoshop CS3 за цифрови фотографи.

 

Значително обновената книга, спечелила досега множество награди и счупила всички рекорди, прави за цифровите фотографи нещо, което никога досега не е правено - „хваща бика за рогата” и ви показва как точно стават нещата. Тук няма купища теория, не се мъчите със собствени настройки и не е необходимо да си представяте какво трябва да направите. Вместо това Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, прилагани от най-добрите за момента цифрови фотографи. Нещо повече – казва ви точно какви настройки да ползвате, кога да ги ползвате и защо. Не случайно предишните издания на тази книга са широко препоръчвани като официално учебно помагало в курсовете по фотография в колежите и университетите навсякъде по света. Това ново издание за Photoshop CS3 разкрива още повече от най-пазените тайни на професионалистите.

 

НАУЧЕТЕ КАК ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПРАВЯТ ТОВА
Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да ползват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси и проблеми. Именно те са разгледани в тази книга. Ще научите:

 

• Техники за изостряне, ползвани на практика от спецовете

• Професионални тайни за бързо коригиране на най-честите проблеми при цифровите фотографии!

• Настройки за получаване на разпечатки от принтера, съответстващи точно на изображението от екрана

• Най-новите и търсени фотографски специални ефекти с Photoshop

• Цветово коригиране на фотографиите без усилие

• Обработка на снимки във формат RAW и използване на новите функции Camera Raw в CS3

• Тайните на професионалистите за ретуширане на портрети, известни досега само на тях!

• Как се постига реално автоматизиране на работата ви

• Как да покажете работата си като професионалист!

• Плюс множество бързи клавиши и други трикове, които рязко ще повишат производителността ви

 

Ако се занимавате с цифрова фотография и сте готови да научите "триковете на занаята" – същите, които водещите професионалисти ползват в своята работа за корекции, редактиране, изостряне, ретуширане и представяне на готовите изображения пред клиенти и друга аудитория, то държите в ръцете си книгата, която ви трябва.

 

Скот Келби е главен редактор на списание Photoshop User, президент на Националната асоциация на професионалистите, работещи с Photoshop (NAPP), директор по учебните въпроси на семинарните прояви за Adobe Photoshop в PhotoshopWorld Conference & Expo, както и лектор в професионални прояви по компютърна графика в целия свят. Скот е награждаван автор на повече от 40 книги за Photoshop, цифрови изображения и технологии. През последните години той е автор номер 1 на бестселъри по компютърна и технологична литература във всички категории. Някои от другите му заглавия включват бестселърите Photoshop Down & Dirty Tricks, The Photoshop Channels Book, Pho-toshop Classic Effects и The Digital Photography Book. Неговият ясен и изчистен стил за поднасяне на учебния материал превръща изучаването на Photoshop в удоволствие. Всяка година той обучава хиляди професионалисти в своите семинари на живо и знае от първа ръка кои техники са най-търсени. В тази най-нова своя книга Скот ги споделя с вас.

 

Еталонна карта:

Еталонната цветова карта с плътни черно/сиво/бяло полета може да изтеглите от тук и да я разпечатате на произволен принтер.

След като студийното ви осветление бъде нагласено по начин, който желаете и сте готови да снимате, поставете тази карта пред субекта и направете една тестова снимка. (Какво трябва да направите по-нататък ще намерите в упражнението: „Опростена корекция на студийна портретна снимка” на страница 221 от книгата.)

 

-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS3 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана


-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS3 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана
-10 % Цифрова фотография с Photoshop CS3 Скот Келби 38.00 лв. 34.20 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 34.20 лв. 38.00 лв.