Скрито убеждаване. Психология на манипулацията

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Този надежден източник ще ви помогне в усилията ви да убеждавате във всяка ситуация. Съдържа психологически тактики и трикове за влияние върху подсъзнанието на другите. Авторите са истински магьосници по убеждаване – научете се от тях!

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

психология на МАНИПУЛАЦИЯТА

Скрито убеждаване

Психологически тактики и трикове за влияние върху подсъзнанието на другите

 

Когато взимаме решения, обичаме да си мислим, че те са резултат от внимателна и рационална преценка на факти и възможности. Истината е, че голяма част от взимането на решенията се случва на подсъзнателно ниво на базата на чувства, за които дори нямаме представа. Разбирането и управлението на тези подсъзнателни чувства е ключът към изкуството на убеждаването.

Чрез наблюдаване и предвиждане на човешкото поведение можем да се научим да реагираме и да насочваме поведението на другите само чрез подходящи думи и език на тялото. Скрито убеждаване синтезира най-новите изследвания в психологията, лингвистиката, тактиката за продажби и човешката комуникация, и ви предоставя най-ефективните методи за убеждаване на хората в каквото и да е.

Скрито убеждаване звучи като секретна операция, защото наистина е така. Когато овладеете методите на убеждаване и започнете да ги прилагате, никой няма да забележи тактиката ви.

Бързо ще се научите да убеждавате колеги, подчинени или шефове, което ще ви помогне да постигате целите си. Ако работите в областта на продажбите, Скрито убеждаване ще ви въоръжи с нови умения, които да използвате ежедневно и драстично да увеличите приходите си. Дори извън офиса, убеждаването е изключително умение, което трябва да притежавате.

Този надежден източник ще ви помогне в усилията ви да убеждавате във всяка ситуация. „Гмурнете” се в книгата и почерпете свежите идеи и нови техники, или я използвайте, за да „наточите” уменията, които вече имате. Без значение с какво се занимавате, тази книга ще ви помогне да го правите по-добре. Все още не сте убедени? Само погледнете вътре...

 

За авторите:

Кевин Хоган е ескперт за BBC, Cosmopolitan, Playboy и Maxim по невербални комуникации и влияние върху подсъзнанието. Като корпоративен лектор води тренинги по убеждаване, влияние, език на тялото, емоционална интелигентност, комуникация и мотивация на мениджъри от Boeing, Microsoft, Starbucks, 3M. Подготвя докторат по психология и е автор на над  10 бестселъра.

Джеймс Спийкман е професионален лектор и президент на Speakmann & Associates LLC – компания, която споделя силата на убеждението с хора, занимаващи се с продажби, както и с всички останали, чиито кариери зависят от силата им да убеждават.

 

Тази колекция от тактики и трикове ще ви даде надмощие. Авторите са истински магьосници по убеждаване – научете се от тях!

 

 

-10 % Скрито убеждаване. Психология на манипулацията Кевин Хоган, Джеймс Спийкман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Скрито убеждаване. Психология на манипулацията Кевин Хоган, Джеймс Спийкман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Скрито убеждаване. Психология на манипулацията Кевин Хоган, Джеймс Спийкман 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана