Рак

(0 мнения)
-10%

Автор: Гарет Рийс

4.95 лв. 4.45 лв.
изчерпана

Анотация

Тази книга не описва в подробности различните видове рак, а има за цел да даде кратко въведение за известните факти за рака, за това, какво може да се направи за пациентите, и какво може да се случи по време на лечението.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ЛИЧЕН ЛЕКАР
Рак
Какво трябва да знаем за него

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

 

Въпреки че ракът увеличи разпространението си през последните десетилетия, едновременно с това силно се увеличиха и шансовете за неговото излекуване. Дори хората, чиито рак не може да бъде отстранен, живеят по-дълго и по-добре.

 

Тази книга не описва в подробности различните видове рак, а има за цел да даде кратко въведение за известните факти за рака, за това, какво може да се направи за пациентите, и какво може да се случи по време на лечението. Книгата е написана за всеки, който е болен от рак, за неговото семейство и приятели, с надеждата да им помогне в борбата с коварната болест.

-10 % Рак Гарет Рийс 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана


-10 % Рак Гарет Рийс 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана
-10 % Рак Гарет Рийс 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана