Здравето е в главата, а не в аптеката

(0 мнения)
-10%
12.00 лв. 10.80 лв.

Анотация

Майсторът на психологията Александър Свияш обяснява как възникват болестите и разкрива универсален алгоритъм за лечение, давайки препоръки относно работата с физическото тяло и вътрешните енергии. В книгата е описано как хората си причиняват болести.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

позитивна психология
ЗДРАВЕТО Е В ГЛАВАТА,
А НЕ В АПТЕКАТА
Александър Свияш

 

Майсторът на психологията Александър Свияш – писател, психолог и кандидат на техническите науки – обяснява как възникват болестите и разкрива универсален алгоритъм за лечение, давайки препоръки относно работата с физическото тяло и вътрешните енергии.

Практическите подходи и методики ще ви помогнат сами да се избавите от емоционалния негатив, да се запознаете с множество съществуващи модели и способи за лечение и оздравяване, както и да подберете най-подходящия от тях, който подхожда на начина ви на мислене, живот и финансово състояние. Следвайки съветите на автора, ще намерите реален път за възвръщане на красотата, младостта и здравето си.

 

В книгата подробно е описано как хората си причиняват заболявания. Човекът се разглежда като многомерна система, включваща в себе си физическо тяло, енергия, емоционален план, сфера на разума и подсъзнание. Изкривяванията или нарушенията в която и да е от тези съставни части имат проекция върху физическото тяло, която оценяваме като болест. Тоест, може да ви болят бъбреците, а причината за болестта да се крие в някой от компонентите на тази система – например понижаване на енергията (недоспиване, отдаване на енергия чрез съчувствие); или в следствие на пренасищане с негативни преживявания в сферата на емоциите; или поради скритата изгода, която извличате от своята болест; или просто вашето подсъзнание с помощта на болестта ви е помогнало да решите някакъв проблем (да се разведете, да напуснете нежеланата работа и т.н.).

 

За избавянето от болестта е желателно не само да се борите с нейните проявления на ниво физическо тяло, както правят лекарите, а също така да премахнете истинската причина за болестта, която се крие в сферата на нашата психика.

Здрав е този човек, на когото са здрави всички съставни компоненти на неговото тяло и психика.

 

-10 % Здравето е в главата, а не в аптеката Александър Свияш 12.00 лв. 10.80 лв. добави в кошницата


-10 % Здравето е в главата, а не в аптеката Александър Свияш 12.00 лв. 10.80 лв. добави в кошницата
-10 % Здравето е в главата, а не в аптеката Александър Свияш 12.00 лв. 10.80 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Александър Свияш 13.49 лв. 14.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Александър Свияш 18.00 лв. 20.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Александър Свияш 13.49 лв. 14.99 лв.