Разширени вени

(0 мнения)
-10%
4.95 лв. 4.45 лв.

Анотация

Разширените (варикозни) вени са често срещан проблем. Тази книга обяснява как те могат да причинят проблеми и описва предимствата и недостатъците на различните видове лечения.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ЛИЧЕН ЛЕКАР
Разширени вени
Какво трябва да знаем за тях

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

 

Разширените (варикозни) вени са често срещан проблем. Това са онези изпъкнали сини вени, които виждаме по краката на хората. Често те не причиняват никакви проблеми. Най-обичайният проблем е притеснението за самата им поява.  За някои хора това може да е толкова неприемливо, че да искат да се отърват от тях единствено по козметични причини. Като цяло, дискомфортът, или комбинацията от дискомфорт и козметично притеснение, е най-честата причина хората да искат лечение. По-малките варикозни вени могат да се излекуват чрез инжекции (склеротерапия). По-големите обикновено налагат операция, за да бъдат премахнати с дълготраен резултат. Тази книга обяснява как варикозните вени могат да причинят проблеми и описва предимствата и недостатъците на различните видове лечения.

-10 % Разширени вени Проф. Брус Кемпбел 4.95 лв. 4.45 лв. добави в кошницата


-10 % Разширени вени Проф. Брус Кемпбел 4.95 лв. 4.45 лв. добави в кошницата
-10 % Разширени вени Проф. Брус Кемпбел 4.95 лв. 4.45 лв. добави в кошницата