Енергийни вампири

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Емоционалните вампири – те са сред нас… маскирани като обикновени хора. КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ? КАК ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТЯХ? КАК ДА НЕ СТАНЕМ ТЯХНА ЖЕРТВА?

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Световен бестселър, преведен на 15 езика
Енергийни вампири

ТЕ СА СРЕД НАС...

 

КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ

КАК ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТЯХ

КАК ДА НЕ СТАНЕМ ТЯХНА ЖЕРТВА

 

 

Енергийните вампири – те са сред нас… маскирани като обикновени хора. Може би се спотайват в офиса ви, в семейството, сред приятелите; може би дори делите едно легло с някой от тях. Умни, талантливи, чаровни, те печелят вашето доверие и обич,  след което източват емоционалната ви енергия. Но съберете смелост – колкото повече знаете за вампирите, толкова по-малко власт имат те над вас.

В настоящата книга д-р Албърт Бърнстайн, убиецът на вампири и автор на бестселърите Динозавърски мозъци и Неандерталци в службата, разкрива тайните, които ще ви защитят веднъж завинаги. Като описва в детайли редица личностни типове и човешки реакции, Бърнстайн ви показва как да откриете „вампирите” в своя живот: егоцентричните нарциси, хедонистичните диссоциални типове, изтощаващите параноици или крайните хистрионни „кралици на драмата”. Под формата на ценни съвети, от гледна точка на психологията и с много хумор, той предлага редица стратегии за защита, които със сигурност ще попречат на „кръвожадните“ същества да „пресушат“ енергията ви.

Когато прочетете Енергийни вампири, ще се въоръжите с изключителни знания, ще се сдобиете с набор от инструменти за унищожаване на вампири, както и с цялата увереност, от която се нуждаете, за да атакувате онези, които най-много „пият“ от вас, за да спечелите битката, без да пролеете и капка кръв.

 

 

ЗА АВТОРА

Албърт Дж. Бърнстайн, доктор по психология, е автор на бестселърите Динозавърски мозъци, Неандерталци в службата и Свещен бик. Клиничен психолог, лектор, водещ на рубрики в списания и бизнес консултант, д-р Бърнстайн е известен  с умението си да обучава хората да се изправят пред трудни и плашещи ситуации с остроумие, мъдрост и елегантност.

-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана