3ds Max 9 – Официален учебен курс

(0 мнения)
-10%
30.00 лв. 27.00 лв.
изчерпана

Анотация

Комбинирана от теоретични и практически материали, всяка глава осигурява солидно усвояване на функциите, принципите и средствата, заложени в 3ds Max 9, и ви показва как да приложите тези знания в ситуации от реалния свят.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

3ds Max 9

Официален учебен курс

 

22 теоретични и лабораторни урока за всички аспекти на съвременната 3D анимация

 

Пренесете 3D филмови ефекти на големия екран. Генерирайте реалистични персонажи за бестселърна видеоигра. Създайте сложни и богати визуализации на своите проекти. Autodesk 3ds Max 9 ви позволява да максимизирате своята продуктивност и да разработите уникални анимационни проекти. Тази книга, написана от експертите на Autodesk, ще ви помогне да усвоите основните средства и техники, за да правите всичко това!

Научете как да ползвате уверено 3ds® Max 9® в производствена среда. Всяка глава на тази книга включва поредица от теоретични уроци и един лабораторен проект. Теоретичните уроци ви въвеждат в нови функционални области на 3ds Max и поясняват функциите с кратки и прости примери. Лабораторният проект ви показва практическото приложение на научената теория в конкретната глава. Комбинирана от теоретични и практически материали, всяка глава осигурява солидно усвояване на функциите, принципите и средствата, заложени в 3ds Max 9, и ви показва как да приложите тези знания в ситуации от реалния свят.

CD съдържа помощни модели на 3ds Max, материали, текстури и анимации, за да изпълните своите упражнения.

3ds Max 9 на Autodesk е последната версия на многократно награждаваната програма за 3D моделиране, анимация и рендериране. Разработена да осигурява най-усъвършенстваните и многоцелеви средства за 3D проектиране при отлично организиран работен процес, 3ds Max е едно от най-добрите постижения на индустрията за компютърна графика, предназначено за производство на видеоигри, филмови и видео изображения и визуализиране на проекти от различни области.

-10 % 3ds Max 9 – Официален учебен курс 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана
-10 % 3ds Max 9 – Официален учебен курс 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана
-10 % 3ds Max 9 – Официален учебен курс 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана