Хотелиерският Бизнес

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.

Анотация

Тази книга е за всички, които са свързани с хотелиерския бизнес: собственици на хотели, мениджъри, а също така и за служители на отделите по човешки ресурси.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Хотелиерският Бизнес

Как да постигнем безупречно обслужване

 

Когато избираме хотел, първоначално обръщаме внимание на архитектурата на сградата и нейния разкошен интериор. Уютът и комфортът обаче се създават с усилията на обслужващия персонал. Именно от тези хора зависи атмосферата във вашия хотел и, естествено – мнението на клиентите. Нечистоплътният външен вид на камериерката или липсата на внимание от управителя на ресторанта са в състояние да унищожат всичките положени усилия, а нали ръководителят на всеки хотел се стреми да го превърне във втори дом за своите гости – дом, който се препоръчва с желание на приятели и познати и в който с радост се връщат самите посетители.

Как тогава да се управлява ефективно хотелският персонал? Как да го мотивираме за отлична работа? Тук ще намерите новите методики за тестване на кадри, а също така и практични препоръки относно подбора, обучението и създаването на екип. Разгледани са и важни въпроси, като мотивиране на персонала и формиране на неговата лоялност. Тази книга е за всички, които са свързани с хотелиерския бизнес: собственици на хотели, мениджъри, а също така и за служители на отделите по човешки ресурси.

-10 % Хотелиерският Бизнес 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата
-10 % Хотелиерският Бизнес 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата
-10 % Хотелиерският Бизнес 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата