Холестерол - какво трябва да знаем за него

(0 мнения)
-10%
4.95 лв. 4.45 лв.
изчерпана

Анотация

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева д.м.н. са адаптирани към нашето здравеопазване

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ЛИЧЕН ЛЕКАР

Холестерол
Какво трябва да знаем за него

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване.
С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

Холестеролът е изключително важен, тъй като високите му нива в кръвта могат да доведат до стесняване или запушване на артериите, а това от своя страна повишава риска от развитие на коронарни заболявания – една от най-честите причини за смърт или инвалидност. Коронарната болест се развива в резултат на патологично стесняване на съдовете, носещи кръв към сърцето. Стесняването им редуцира или напълно възпрепятства притока на кръв към сърдечния мускул. Подобен процес може да се развие и в други органи и системи.

В настоящата книга известни експерти в областта разкриват как, стъпка по стъпка, имащите висок холестерол биха могли сами да подобрят състоянието си. С помощта на множество съвети, свързани с храненето, самонаблюдението, лечението и създаването на разумни навици, ще откриете цялата необходима информация за успешно контролиране на холестерола.

-10 % Холестерол - какво трябва да знаем за него д-р Майк Лейкър 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана


-10 % Холестерол - какво трябва да знаем за него д-р Майк Лейкър 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана
-10 % Холестерол - какво трябва да знаем за него д-р Майк Лейкър 4.95 лв. 4.45 лв. изчерпана