Дакел

(0 мнения)
-10%

Автор: Стийв Нап

9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Поредица Моето куче е предназначена за грижовните стопани, които искат да отглеждат своя любимец по най-добрия начин. Идеята и редакцията е на трима от най-уважаваните авторитети в света на тема кучета – Нона Килгор Бауер, Джулиет Кунлиф и Мюриел П.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Дакел
По стандартите на международната федерация по кинология

 

Поредица МОЕТО КУЧЕ
Поредица Моето куче е предназначена за грижовните стопани, които искат да отглеждат своя любимец по най-добрия начин. Идеята и редакцията е на трима от най-уважаваните авторитети в света на тема кучета – Нона Килгор Бауер, Джулиет Кунлиф и Мюриел П. Лий. Всяка книга отразява многогодишния опит на тези водещите специалисти в развъждането на чистокръвни породи.

Тази книга е създадена за почитателите на дакела. Независимо дали довеждате малкото бебе-дакел у дома днес или се подготвяте да си вземете кученце, Моето куче – дакел ще ви напътства във всяка стъпка от неговото отглеждане. От откриването на квалифициран и уважаван развъдчик, избирането на перфектното кученце от котилото, до климатизирането в новия му дом, този цветен наръчник отговаря на всички често задавани въпроси. Тук са предложени решения на много потенциални проблеми, с които се сблъскват новите собственици при възпитанието, храненето и първите уроци. Авторът Стийв Нап, авторитетен експерт по тази порода кучета, развъдчик и треньор, създаде това кратко отлично помагало, което се занимава с обучението, грижите за здравето, хранене, поддържане на външния вид, физическа активност и още много други въпроси. Тази книга от поредицата Моето куче ви дава най-добрия възможен старт с вашето ново кученце дакел.

 

от Стийв Нап
Всичко, което трябва да научите, глава по глава:

·        Запознаване с дакела

·        Стандарт на породата

·        Дакел ли е „вашата” порода

·        Избор на развъдчик

·        Как да откриете подходящото кученце

·        Посрещане на дакела

·        Първоначално обучение на кученцето

·        Домашно възпитание на дакела

·        Обучаване на основните команди

·        Домашни грижи за дакела

·        Хранене на дакела

·        Почистване на дакела

·        Как да поддържаме дакела активен

-10 % Дакел Стийв Нап 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Дакел Стийв Нап 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Дакел Стийв Нап 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана